Szukaj
Swietne Repo !
Nie byłem , ale czuje jakbym był !
Zazdroszczę takiej bliskosci ze sceną !
![]()
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Świetne zdjęcia.
PS. Myślałem, że za bezpodstawne noszenie mundurów byłych okupantów to wlepiają mandat przynajmniej. Podejrzewam, że gdyby ktoś przeparadował w centrum jakiegoś miasta w mundurze SS od razu policja zgarnęłaby gościa i dostałby oskarżenie z paragrafu o propagowaniu nazizmu. Widać lewakom wszystko wolno...
Jak zobaczyłem 3-go owsiaka, to pomyślałem że. tylko on tam byłGdyby nie tytuł i pierwsze zdjęcie, pomyślał bym, że to reportaż z jakiegoś koncertu... Dla mnie brak atmosfery festiwalu... Nie widać wioski, pola namiotowego...
Same zdjęcia podobaą się.
pzdr
Jak ktos wczesniej zauwazyl, troche nie czuc klimatu... za malo ludzi, ktorzy tworza ten klimat. za malo muzyki, w koncu to festival, a tu raptem 2-3 klatki z koncertu.
Ale jestem swiezo po obejrzeniu materialu robionego przez Roberta Grablewskiego, wiec moze za wysoko stawiam poprzeczkę, bo technicznie trudno cos tym zdjęciom zarzucic.
Jeden z najlepszych fotoreportaży spośród ogroma które widziałem
Serdecznie,
hubertadamczyk.pl
Świetne zdjęcia.
Pojedynczo.
Na ile tworzą kompletny reportaż, trudno mi się wypowiadać - nie byłem. Ale po ujęciach widać, że na pewno jest i więcej dobrych kadrów - tu po prostu mamy mały wycinek tego, co powstało. Dla mnie to kawał dobrej roboty. Zróżnicowane ujęcia, perspektywy, punkt widzenia. Czas. Kolekcja niemal wystawowa, a na pewno spokojnie nadająca się do publikacji.
Skontaktuj się z nami