Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Przystanek Woodstock 2011

Przystanek Woodstock 2011
    (niestety nie tak dobrze jak rok temu)

scena

1

2

3

Jerzy Owsiak

4

5

6

koncerty

7

8

9

i najważnieszje, czyli ludzie

10

11

12

13

14

15

16

Domyślnie

Swietne Repo !
    Nie byłem , ale czuje jakbym był !
    Zazdroszczę takiej bliskosci ze sceną !
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Świetne zdjęcia.

PS. Myślałem, że za bezpodstawne noszenie mundurów byłych okupantów to wlepiają mandat przynajmniej. Podejrzewam, że gdyby ktoś przeparadował w centrum jakiegoś miasta w mundurze SS od razu policja zgarnęłaby gościa i dostałby oskarżenie z paragrafu o propagowaniu nazizmu. Widać lewakom wszystko wolno...

Rozmowny Awatar JackDaniels
    Miasto
    Wycieraczka między Europą a Azją.

Domyślnie

Jak zobaczyłem 3-go owsiaka, to pomyślałem że. tylko on tam był Gdyby nie tytuł i pierwsze zdjęcie, pomyślał bym, że to reportaż z jakiegoś koncertu... Dla mnie brak atmosfery festiwalu... Nie widać wioski, pola namiotowego...
    Same zdjęcia podobaą się.
    pzdr

Domyślnie

Jak ktos wczesniej zauwazyl, troche nie czuc klimatu... za malo ludzi, ktorzy tworza ten klimat. za malo muzyki, w koncu to festival, a tu raptem 2-3 klatki z koncertu.
    Ale jestem swiezo po obejrzeniu materialu robionego przez Roberta Grablewskiego, wiec moze za wysoko stawiam poprzeczkę, bo technicznie trudno cos tym zdjęciom zarzucic.

Domyślnie

Jeden z najlepszych fotoreportaży spośród ogroma które widziałem
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Świetne zdjęcia.
    Pojedynczo.
    Na ile tworzą kompletny reportaż, trudno mi się wypowiadać - nie byłem. Ale po ujęciach widać, że na pewno jest i więcej dobrych kadrów - tu po prostu mamy mały wycinek tego, co powstało. Dla mnie to kawał dobrej roboty. Zróżnicowane ujęcia, perspektywy, punkt widzenia. Czas. Kolekcja niemal wystawowa, a na pewno spokojnie nadająca się do publikacji.

Uprawnienia umieszczania postów