Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Motyl

Domyślnie Motyl

Proszę o szczerą krytykę.

Domyślnie

Bardzo ładne

P.s Wrzuć coś, będzie łatwiej się wypowiedzieć.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 20-08-2011 o 00:36

Domyślnie

Jak nie widać w pierwszym poście, to może teraz. (zdjęcia mam na własnym serwerze w domu i nie za bardzo mogę samemu je oglądać po wpisaniu adresu www - muszę poprzez adres ewenętrzny IP.)

Edytowane.
    Ostatnio edytowane przez puciek ; 20-08-2011 o 00:55

Domyślnie

Dalej nic. CO dziwne, link z pierwszego posta wklejony w okno przeglądarki daje zdjęćie, które widać. Może masz jakieś zabezpieczenie prze hotlinkowaniem, skoro na stronie forum nie widać?

Weź to zdjęćie, zrób upload na imageshack i po sprawie, wszyscy zobaczą...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Ja niestety widze, wszystko na nie !
    Najpierw sie oglada prace innych potem pokazuje swoje dziela w najblizszym otoczeniu , majac oczywiscie jakas zdobyta wiedze. Zwykly gniot, guzik zostal wcisniety i tyle w temacie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    Ja niestety widze, wszystko na nie
    Dobre
    Nikon D80 N AF 105 2.8 D Micro

Domyślnie

Jeśli chciałeś szczerze to dla mnie tragizm. Kosz i w sumie tyle w temacie. Ciężko nawet dawać CI rady bo leży cała technika od kadrów po ostrość i światło. Czytaj i oglądaj więcej zdjęć.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

tło ładnie rozmyte, ale ostrości brak.. kadr leży

Domyślnie

Komentarze brutalne ale prawdziwe. Oglądaj mistrzów i się ucz. Popraw na początek kadr bo to jest najprostrze , Zdjęcie motylka od tyłu gdzie tylko skrawek skrzydeł jest ostry to naprawdę nic ciekawego.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Uprawnienia umieszczania postów