Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Piotr i Justyna[1szy raz]

Witam
    Zamieszczam zdjęcia z mojego pierwszego reportażu ślubnego
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12

Domyślnie

Pozwolisz ,że ocenię

1.Moment fajny ale zdjęcie psują czarne ludy w cieniach :P Twarze ciemne ,że chocho można to chyba wyciągnąc.
    2.Ciut ale to ciut ciasny kadr, ja bym sobie błysnął lekko lampą bo cienie pod oczami :/ i zaciemniona część twarzy młodej ale na plus za kadr
    3.Nie wiem czy chciałes cyknąc auto z Cerkwią czy co :P Ja bym to inaczej cyknął bardziej od frontu podjeżdzajacego auta z lekkim zahaczeniem o cerkiew
    4. Zdjecie nieostre :/ i krzywe uciąłeś młodego i dałeś kawałek świadka :/ nie podoba mi się.
    5. Podoba mi sie i to bardzo ale uważam ,ze winieta za duża :/ bo kadr fajny
    6. Fajne :0 ale szkoda ,że robione z dołu zamiast centralnie i nie trzyma poziomu.
    7.Ciut krzywy kadr jak sie wykadruje bedzie ok Garnitur młodego stanowi niestety jedną wielką czarną zlaną plamę :/
    8.Podoba sie Ale znowu szkoda ,że uciąłęś lewą dzwonnicę i chyba ojca z prawej :P
    9.Super złapany moment ale te cienie na twarzy młodego :/ no i ciut ciasno :P
    10. Za ciasno, ucięta ręka młodej , i chyba troche niedoświetlone np. prawy dolny róg z tortem :/szkoda,że nie dałeś szerszego kadru i przywaliłeś za dużo sufitu :P
    11.Bardzo na nie :/ młody wygląda strasznie , mi by sie nie podobało
    12. jw

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

popracuj nad obrobka bo ta lezy niestety
    Pasja i praca
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Wyedytowales te zdjecia we wszystkich mozliwych kolorach . W takim reportazu musi byc nie tylko psojnosc tresci ale i spojny musi byc sposob przedstawienia zdjec. Pozdro

Domyślnie

jak na pierwszy raz to jest ok.... chociaż nie lobię przesadnej winiety i kolorów sepia....

Domyślnie

Masz oko, fajne momenty złapałeś, 6 i 7 podobają mi się jako ujęcia, ale...
    4- delikatnie mówiąc nic nie wnosi,
    10- mam nadzieję, że młodzi mają też inną pamiątkę z krojenia tortu,
    12- bym nie upubliczniał z oczywistego powodu (domyślam się, że młody nie chciałby, żeby go takim oglądano)
    Za innymi forumowiczami- popracuj nad czerniami i światłami, spójnością materiału i... nie zrażaj się!
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

fajnie czytać motywujące wpisy,
    Byłem drugim fotografem więc podszedłem do tego ślubu totalnie na luzie mając jedynie to co w podpisie + sb900, do tego na weselu (ponieważ byłem gościem) troszeczke wypiłem,
    i teraz wiem, i wszystkim mniej doświadczonym radze - PIJESZ-NIE FOĆ
    Dziękuję za rady i pozdrawiam

Domyślnie

bardzo dużo czerni i bardzo duze winiety. mi sie to niepodoba, ale sam tak robiłem, jak robiłem na poczatku zdjecia, wiec rozumiem.
    4 nie rozumiem, kolorów z 8 też nie. mi sie ogolnie nie podoba. i nie uwazam zeby kadry były fajne.
    D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
    <a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Damian.P Zobacz posta
    (...) podszedłem do tego ślubu totalnie na luzie mając jedynie to co w podpisie + sb900 (...)
    Takim sprzętem można robić bardzo przyzwoite zdjęcia.
    Te co pokazałeś takie nie są.
    MarcinWilk

Uprawnienia umieszczania postów