Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Ślubne

Domyślnie

albo nie pokazywać wiejskiego materiału i tyle...
    wyobraźcie sobie jak przyciągnąć klientów z miasta, mając w folio materiały z wiejskich wesel - prl-owskie sale, remizy itp....
    oczywiście dobry reportaż będzie się bronił, ale dzisiaj nikt nie wie co to reportaż o co w nim chodzi, a jak nie jest pięknie nie świeci się to nie jest cool
    sam na początku kariery robiłem u rodzinki wiejskie wesela, i w tamtych okolicach się podobało, ale w takim mieście jak Wrocław już nie bardzo
    Ostatnio edytowane przez genghiskhan ; 20-08-2011 o 22:46
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

1. Klasyka w ciekawej interpretcji.
    2.Moje ulubione.
    3.Parafialna chwila.
    4."Ino sie nie zajaknij..." - dobre.
    5.Tak jak byc powinno.
    6.Moje ulubione.
    7."Badz twardy synu... - dobre.
    8.Moje ulubione.
    9.Moje bardzo ulubione.Bardzo.
    10. i 13. Na nie.
    Reszta dobra.
    To bylo wiejskie slub/ wesele i widac to jak tam bylo.

Domyślnie

[guote]Wypowiedź kompletnie pozbawiona sensu, gdyż zawierająca jakieś dziwaczne reguły:
    1) wiejskie wesela: niewypasione, za małe pieniądze (jako opozycja do "za ogromne pieniądze"), itd.
    2) miastowe: nieprzyjemne i ciężkie w odbiorze, z kiepską zabawą, plus to co zawarłeś w wypowiedzi. Doprawdy, specyficznie postrzegasz świat...[/quote]

nie wiem co jest w mojej wypowiedzi pozbawione sensu. Kolega krytykuje brzydki dom, brzydki kościół i brzydką wiejską salę z wnioskiem, że w takich warunkach nie da się zrobić dobrego zdjęcia. Nie mam żadnego doświadczenia w fotografowaniu wesel ale dużo zdjęć widziałem i osobiście uważam, że bardziej odpowiadają mi zdjęcia wesel o skromniejszym zabarwieniu - jeśli to jest specyficzne postrzeganie świata to ciesze się, że takie posiadam.

wyobraźcie sobie jak przyciągnąć klientów z miasta, mając w folio materiały z wiejskich wesel - prl-owskie sale, remizy itp....
    oczywiście dobry reportaż będzie się bronił, ale dzisiaj nikt nie wie co to reportaż o co w nim chodzi, a jak nie jest pięknie nie świeci się to nie jest cool
    sam na początku kariery robiłem u rodzinki wiejskie wesela, i w tamtych okolicach się podobało, ale w takim mieście jak Wrocław już nie bardzo
    Jeśli chodzi o czysty marketing to masz pewnie rację ale ograniczasz klientelę do tych, co mają pieniądze i mieszkają w mieście i tych co nie lubią prl klimatu. Ja mieszkam w dużym mieście ale lubię wiejskie klimaty i klimat PRL i jeśli szukałbym fotografa na wesele to właśnie do takiego bym się udał. Mam dużo znajomych w moim wieku, którym tematyka PRL bardzo odpowiada pewnie ze względu na wspomnienia z tamtego okresu.

Domyślnie

Kadry nie najgorsze, nie porywają ale nie są złe. Za to jakość pozostawia wiele do życzenia
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

To znaczy jaka jakosc? Szum, przepal, kadrownie?

Domyślnie

(wywalić tego posta)

Domyślnie

@badman

Jakie wspomnienia? Za czym tęsknić? Osobiście doświadczyłem w swoim dzieciństwie ostatnie podrygi komuny i w sumie bardzo się z tego cieszę. Nie jest to jednak wątek o polityce.
    Co do ograniczania sobie grupy docelowej - co kto lubi. Ja wolę jednak bardziej dzianych klientów, piękne kościoły oraz sale bankietowe. Ale nie zawsze powiedziane, że jak ktoś bogaty to wyda więcej na fotografa - często jest odwrotnie.

Ps. kuu... ale sie pięknie zacytowało...

Domyślnie

Jakościowo mogłoby być lepiej, ale kadry dobre.
    MarcinWilk

Domyślnie

dyskusja jest trafna, ale chyba nie odmawiacie takich zleceń??
    sporo gratów

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów