Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Ślubne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    ...dodam że warunki były mało sprzyjające, ksiądz przegonił, sala nie za ciekawa, para mało obecna ale fajni ludzie robione d700/s5 pro + 24-70/2.8 + 20/1.8 + 35/1.8 + 85/1.8
    Strasznie się tłumaczysz a zarazem stroszysz w sprzęcie. Bardzo zła jakość tych zdjęć to jedyne co widzę.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Bardzo zła jakość tych zdjęć to jedyne co widzę.
    Popieram jakość(ziarno/kompresja) masakra.
    Ale kadry bardzo ciekawe.
    N

Domyślnie

może faktycznie cos się rozjechało przy zmiejszaniu (sns-resizer) wydaje mi się że o chybaza badzo wyostrza
    sporo gratów

Domyślnie

9 i 14 widziałbym w BW, oczywiście odpowiednio wyróżniając to, co trzeba. 3- bardziej bym wyróżnił młodego, bo warto, 4- inaczej bym skadrował (niżej, ciąłbym w połowie czoła młodego na rzecz zyskania dołu), 8- wyróżniłbym bardziej tych starszych państwa.
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bialogardzianin Zobacz posta
    9 i 14 widziałbym w BW, oczywiście odpowiednio wyróżniając to, co trzeba. 3- bardziej bym wyróżnił młodego, bo warto, 4- inaczej bym skadrował (niżej, ciąłbym w połowie czoła młodego na rzecz zyskania dołu), 8- wyróżniłbym bardziej tych starszych państwa.
    dzięki, takie komentarze maja dla mnie duże znaczenie, o to mi chodziło zamieszczając zdjęcia.. amadeusz wielkie dzęki za twe mądrości już ci kiedyś pisałem żebyś darował sobie komentarze w moich postach
    sporo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    dzięki, takie komentarze maja dla mnie duże znaczenie, o to mi chodziło zamieszczając zdjęcia.. amadeusz wielkie dzęki za twe mądrości już ci kiedyś pisałem żebyś darował sobie komentarze w moich postach
    Ale o jakie mądrości prosisz? Żeby Ci ludzie pisali jak w poście białogardzianina (przytnij czoło, daj do BW itp.)?

Jeśli dobrze rozumiem (jeśli nie to mnie popraw), że to jest Twój chleb powszedni. Jeśli w takich okolicznościach prosisz o szkolne porady to wybacz ale nienajlepiej to swiadczy niestety. Ogólnie jest bardzo słabo - taki debiut w ślubniakach możnaby rzec. I nie ma co się obrażać tylko spojrzeć prawdzie w oczy.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    Klatki fajne, ale widać że "wiejskie wesele" - dom niezbyt piekny, kosciol pewnie tez, a sala też pewnie szalowa nie była. W takich warunkach ciężko zrobić fajne "estetyczne" foty.
    Tak czytam niektóre komentarze i zastanawiam się, co ma zrobić fotograf jak idzie na wiejskie wesele- pomalować dom na fajny kolor? zrobić nowe witraże w kościele czy w końcu ubrać salę na nowo i zaprosić "miastowych" żeby nadawali szyku?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badman Zobacz posta
    Tak czytam niektóre komentarze i zastanawiam się, co ma zrobić fotograf jak idzie na wiejskie wesele- pomalować dom na fajny kolor? zrobić nowe witraże w kościele czy w końcu ubrać salę na nowo i zaprosić "miastowych" żeby nadawali szyku?
    skoncentrować się na ludziach a nie na pierdołach (to do przedpiszców)
    Ostatnio edytowane przez slivus ; 20-08-2011 o 14:05
    nic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slivus Zobacz posta
    skoncentrować się na ludziach a nie na pierdołach (to do przedpiszców)
    Dziękuję za rozjaśnienie tematu totalnemu amatorowi żeby nie było tak bardzo offtop napiszę, że zdjęcia z "wiejskim" klimatem bardziej do mnie przemawiają niż wypasione miastowe weselicho za ogromne pieniądze. Mnie się podobają, są przyjemne i lekkie w odbiorze. Widać na nich świetną zabawę a to chyba o to chodzi w fotografii ślubnej ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez badman Zobacz posta
    ... zdjęcia z "wiejskim" klimatem bardziej do mnie przemawiają niż wypasione miastowe weselicho za ogromne pieniądze. Mnie się podobają, są przyjemne i lekkie w odbiorze. Widać na nich świetną zabawę a to chyba o to chodzi w fotografii ślubnej ?
    Wypowiedź kompletnie pozbawiona sensu, gdyż zawierająca jakieś dziwaczne reguły:
    1) wiejskie wesela: niewypasione, za małe pieniądze (jako opozycja do "za ogromne pieniądze"), itd.
    2) miastowe: nieprzyjemne i ciężkie w odbiorze, z kiepską zabawą, plus to co zawarłeś w wypowiedzi. Doprawdy, specyficznie postrzegasz świat...
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów