Szukaj
może faktycznie cos się rozjechało przy zmiejszaniu (sns-resizer) wydaje mi się że o chybaza badzo wyostrza
sporo gratów
9 i 14 widziałbym w BW, oczywiście odpowiednio wyróżniając to, co trzeba. 3- bardziej bym wyróżnił młodego, bo warto, 4- inaczej bym skadrował (niżej, ciąłbym w połowie czoła młodego na rzecz zyskania dołu), 8- wyróżniłbym bardziej tych starszych państwa.
D700, N24D, N35D, N85D, S150
Ale o jakie mądrości prosisz? Żeby Ci ludzie pisali jak w poście białogardzianina (przytnij czoło, daj do BW itp.)?
Jeśli dobrze rozumiem (jeśli nie to mnie popraw), że to jest Twój chleb powszedni. Jeśli w takich okolicznościach prosisz o szkolne porady to wybacz ale nienajlepiej to swiadczy niestety. Ogólnie jest bardzo słabo - taki debiut w ślubniakach możnaby rzec. I nie ma co się obrażać tylko spojrzeć prawdzie w oczy.
red light, dark room...
Dziękuję za rozjaśnienie tematu totalnemu amatorowiżeby nie było tak bardzo offtop napiszę, że zdjęcia z "wiejskim" klimatem bardziej do mnie przemawiają niż wypasione miastowe weselicho za ogromne pieniądze. Mnie się podobają, są przyjemne i lekkie w odbiorze. Widać na nich świetną zabawę a to chyba o to chodzi w fotografii ślubnej ?
Wypowiedź kompletnie pozbawiona sensu, gdyż zawierająca jakieś dziwaczne reguły:
1) wiejskie wesela: niewypasione, za małe pieniądze (jako opozycja do "za ogromne pieniądze"), itd.
2) miastowe: nieprzyjemne i ciężkie w odbiorze, z kiepską zabawą, plus to co zawarłeś w wypowiedzi. Doprawdy, specyficznie postrzegasz świat...
D700, N24D, N35D, N85D, S150
Skontaktuj się z nami