Szukam , czytam i nic sensownego nie widzę , proszę o pomoc . Potrzebuję TC 1,4 do wyżej wymienionego. Może ma ktoś jakieś doświadczenia w tej kwestii, pozdrawiam.
Szukaj
Szukam , czytam i nic sensownego nie widzę , proszę o pomoc . Potrzebuję TC 1,4 do wyżej wymienionego. Może ma ktoś jakieś doświadczenia w tej kwestii, pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez artek1012 ; 19-08-2011 o 15:59
X-E2 , 18-55 , torba i plecak
Z N80-200/2,8 pracować będzie konwenter TC14A z zastrzeżeniem, ze może wystąpić winieta oraz TC14B - w pełni zgodny.
Ale to kosztuje więcej niż obiektyw :P Nie ma nic sensownego w tej kwestii? Jakieś zamienniki czy inna choroba.
X-E2 , 18-55 , torba i plecak
Pytałeś o konwentery - dostałeś sensowną odpowiedż. Nie wspominałeś o cenach a "drogo" to kwestia względna. Wg specyfikacji szkła (sam mozesz to sprawdzić) do wybotu masz te dwa konwentery.
W kwestii konwenterów innych firm nie wypowiem się, bo nie znam, nie pracowałem. Jestem pewien, że na forum znajdziesz mnóstwo informacji na ten temat.
Kup kenko. Ma przeniesienie napedu AF. Pasuje do praktycznie kazdego obiektywu do nikona. Optycznie tez dobry.
Na przyszlosc zaprzyjaznij sie z wyszukiwarka.
witam,
ja mialem kenko i bylo naprawde przyzwoicie. Jedyny klopot to u mnie AF pracowal bardzo wolno. Ale to jest uciazliwe tylko jesli AF musi przejsc przez cala skale albo do fotografowania szybkich scen.
Skontaktuj się z nami