Szukaj
Zabiore glos, chociaz tez jestem poczatkujacyPodoba mi sie trojeczka, kolory fajnie "graja" do tego kadr także jest ok. Przyjemnie się to zdjęcie oglada.
Na 1 oraz 4 mam wrazenie ze ogladam tylko wycinki architektury warszawy i to moj glowny zarzut. Nie wiem na ile jest on zasadny ale mi to nie pasuje. No i niebo na jedynce przepalone![]()
Generalnie nie jestem tez przekonany to obrobki tych zdjec, ale to tylko moje zdanie, a co ja tam wiem![]()
Czwórka rewelacyjna!Świetnie zauważyłaś powtarzający się motyw.
![]()
D70s. Ot tak, po prostu.
dla mnie 2,3
Aż nie chce się wierzyć że to wawa - to na prawdę wawa?![]()
Bez obrazy oczywiście
Zdjęcia bardzo fajne, kompletnie inny klimat stolycy..
Pozdr
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
dziewczyno ty masz talent
położyłaś obok siebie tak mocne kolory a one się nie pożarły
bo są, jak się to mówi, z jednej palety
wielkie uznanie
dziewczyny zawsze lepiej widzą barwy, ćwiczą to w końcu od dzieciństwa na ciuszkach
ale twój gust to jest już talent
wiem, że to w miarę prosty filtr PS, ale tu kostorpate i nieostre jest bardzo dobrze dobrane do tematu
życzę owocnej zabawy i czekamy na jeszcze
Dziękuję za wszystkie komentarze.
Pozdrawiam, Kornelia
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
A czy marna jakość pliku to zamierzony efekt artystyczny? Chodzi mi o to, że w zasadzie na żadnej focie nie widać szczegółów a ziarno po prostu wysypuje się z kadru.
Kompozycyjnie i kolorystycznie podobają mi się 2. i 3.
W 1. IMHO kadr zbyt wysoki, w 4. za ciasny.
Masz racje, ale warto starac sie aby niebo nie pozostalo biala plama. Korina pisze, ze to jej pierwsze zdjecia, zastanawialem sie czy wspominac o niebie oraz przepaleniach, jednak napisalem o tym poniewaz, wydaje mi sie ze to wazny element na ktory nie zwraca sie uwagi na poczatku, przynajmniej ja tak mialem
trojeczke nadal mi sie przyjemnie oglada![]()
Skontaktuj się z nami