Czesc, wrzucam troszke zdjec z moich wakacji. Mam nadzieje ze nie za duzo ale juz nie potrafilem bardziej uszczuplic tego zestawu. Komentarze i krytyka mile widziana
Szukaj
Czesc, wrzucam troszke zdjec z moich wakacji. Mam nadzieje ze nie za duzo ale juz nie potrafilem bardziej uszczuplic tego zestawu. Komentarze i krytyka mile widziana
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
po pierwsze za dużo tego, po drugie mnóstwo przepałów, po trzecie 4 i 7 fajne, reszta do gruntownej poprawy.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
D7100 D750, N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Taaa... A kto chce poczytać jak polar na szerokim kącie psuje niebo, to może sobie poczytać tutaj. Były jeszcze gdzieś przykłady, poszukam i podam.
Tak włąśnie wygląda, jak się udziela rad korzystając z legend rozsianych po sieci i mając świetne pojęcie, o czym się mówi...
EDIT
O, a tu jest przykład użycia polara, który działa na niezbyt dużym szerokim kącie. Prawda, że pomaga?
Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 19-08-2011 o 22:29
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
mi sie podoba 4 i 5![]()
To jakaś grupowa wrzuta czy jak?Wygląda jakby każde zdjęcie robił (obrabiał) kto inny.
PS.
I proszę umieszczać swoje zdjęcia w odpowiednich działach. Może i większość spośród przedstawionych stanowi pejzaż, ale nie wszystkie, a na dodatek w dziale krajobraz publikujemy max 10 sztuk (w turystyce fotograficznej obowiązuje limit 15, czyli i tak jest o jedno za dużo). Wątek powinienem był wywalić do kosza…
Ostatnio edytowane przez swider ; 19-08-2011 o 23:03
Skontaktuj się z nami