Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie

tekstury/zdjęcia na layerach + curves na ostatnim widać najlepiej połączone dwie foty + filtr lub suwaczki wspomnianych curvesów

Domyślnie

Łączenie warstw, crossing kolorów, zmiękczenie + poświata... i bez pluginu da radę. To tylko wskazówki, tak jak prosisz... Opisywanie krok po kroku byłoby tylko kopiowaniem już zamieszczonych treści w necie, a tego jest full...

Domyślnie

Jak dotrze do tego watku 2pompony to na pewno zaproponuje jakies pluginy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Jak dotrze do tego watku 2pompony to na pewno zaproponuje jakies pluginy
    np. ultimate stars ver. 3.12 z dodatkowym modyfikatorem koloru albo geez fractals pro unlimited
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Dotarłem, w dodatku zauważyłem, że ostatnio się rozpleniły takie pytania - i powiedzcie, jak się nie śmiać? Z tym, że to jest raczej gorzki uśmiech.

Dawniej uświadomienie pytającemu, że nie wszystko da się załatwić ściągnięciem plugina i naciśnięciem jednego guzika, a także przekonanie go, że własną pracą, doświadczeniem i pomyślunkiem można zdziałać naprawdę wiele - sprawiało mi satysfakcję. Już mi nie sprawia.

Dawniej, jak zapewne wielu pamięta, udzielałem się nawet sporo pomagając ludziom dostrzec (dostrzec przede wszystkim, bo to podstawa) co w obrazku jest źle, a potem jak to na ogół prosto poprawić. Już mi się nie chce.

Widzę takie pytania jak to wyżej, pytające dosłownie o plugin, zdradzające chęć zrobienia wszystkiego na świecie pociśnięciem jednego guzika taniego, bo ściągniętego plugina - i wzruszam ramionami. Już nawet pusty śmiech mnie nie ogarnia.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

2pompony jestem rozczarowany Jak zobaczyłem koto udzielił odp liczyłem na jakiś piękny wywód a tu tak na smutno.

Domyślnie

A jest jakiś plugin do ściągania pluginów? Bo nie chce mi się szukać...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strebor Zobacz posta
    2pompony jestem rozczarowany Jak zobaczyłem koto udzielił odp liczyłem na jakiś piękny wywód a tu tak na smutno.

A bo kondycja młodzieży (nie mówię o mięśniach, mówię o głowie) na ogół napawa smutkiem. Jak ci ludzie sobie kiedyś poradzą, jak nie znajdą plugina? Co oni ze sobą zrobią w życiu? Zajdzie konieczność pomyślenia czegoś samodzielnie, i jak tu, panie, bez plugina? Dupa.

Ale Strebor, nie pękaj. Jeszcze będzie kiedyś śmiesznie.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Dawniej, jak zapewne wielu pamięta, udzielałem się nawet sporo pomagając ludziom dostrzec (dostrzec przede wszystkim, bo to podstawa) co w obrazku jest źle, a potem jak to na ogół prosto poprawić. Już mi się nie chce.
    Mnie tak pomogłeś. Czasami potrzebne jest właśnie to słowo klucz (nie plugin). Tym kluczem dla mnie było słowo - blask - przy okazji dziękuję Tobie za światełko w tunelu.

PS. Szukałem kiedyś bombla i dopiero niedawno skojarzyłem, że to Ty.
    red light, dark room...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów