Nikkor 35-70 2.8 wiem ze to dobre szklo, zakres ogniskowych nierewelacyjny ale przeboleje.Licytuje go (obiektyw) na Ebay i tu pytanie: ile warto zaplacic za uzywany obiektyw w dobrym stanie?
Szukaj
Nikkor 35-70 2.8 wiem ze to dobre szklo, zakres ogniskowych nierewelacyjny ale przeboleje.Licytuje go (obiektyw) na Ebay i tu pytanie: ile warto zaplacic za uzywany obiektyw w dobrym stanie?
Jesli to bedzie dla Ciebie jakaś wskazówka to ja za taki obiektyw w bardzo dobrym stanie zapłaciłem 950 zeta,
czy kupując coś przez e-bay ponosi się dodatkowe opłaty? rozumiem że sprzedawca wysyła zwykłą paczkę prywatną i celników ona nie interesuje? czy jest różnie dla krajów unii i poza unią?
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Jeśli spoza unii, to może ich zainteresować.
Poproś ewentualnie, żeby był wysłany jako gift - może nie zauważą.
950 za wersje bez "D". Za "D" trzeba policzyc ze 200-300 zl wiecej. Ale jesli zakres Ci odpowiada, to kupuj kupuj kupuj!! rewelacyjne szklo.
forum.niekojarze.pl
a możesz powiedzieć maroo z jaką puszką używasz tego 35-70? przekopałem trochę forum w poszukiwaniu informacji na temat tego szkła i opinie są różne, jedni piszą, że współpraca z dSLR coś 'nie teges' jest ;] dokładnie chodziłoby mi o współpracę z D70s...
pozdrawiam
Z moim D70 wspolpracowal bardzo dobrze, nie liczac 2 cm FF. Na to trzeba uwazac, z dslr-ami sie tak czasem robi. Wszystko poza tym - rewelacja. Lepiej to tylko Nikkor 28-70/2.8
forum.niekojarze.pl
Skontaktuj się z nami