Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Nikkor 35-70

Domyślnie Nikkor 35-70

Nikkor 35-70 2.8 wiem ze to dobre szklo, zakres ogniskowych nierewelacyjny ale przeboleje.Licytuje go (obiektyw) na Ebay i tu pytanie: ile warto zaplacic za uzywany obiektyw w dobrym stanie?

Domyślnie

Jesli to bedzie dla Ciebie jakaś wskazówka to ja za taki obiektyw w bardzo dobrym stanie zapłaciłem 950 zeta,

Domyślnie

czy kupując coś przez e-bay ponosi się dodatkowe opłaty? rozumiem że sprzedawca wysyła zwykłą paczkę prywatną i celników ona nie interesuje? czy jest różnie dla krajów unii i poza unią?
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hondac Zobacz posta
    Jesli to bedzie dla Ciebie jakaś wskazówka to ja za taki obiektyw w bardzo dobrym stanie zapłaciłem 950 zeta,
    To mysle dobra cena.Powiedz czy jest warty tej ceny?

Domyślnie

Jeśli spoza unii, to może ich zainteresować.
    Poproś ewentualnie, żeby był wysłany jako gift - może nie zauważą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    To mysle dobra cena.Powiedz czy jest warty tej ceny?
    Wg mnie wart jest nawet więcej-to świetne szkło i tyle!

Domyślnie

950 za wersje bez "D". Za "D" trzeba policzyc ze 200-300 zl wiecej. Ale jesli zakres Ci odpowiada, to kupuj kupuj kupuj!! rewelacyjne szklo.
    forum.niekojarze.pl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorze/ale niech będzie że z Bdg ;]

Domyślnie

a możesz powiedzieć maroo z jaką puszką używasz tego 35-70? przekopałem trochę forum w poszukiwaniu informacji na temat tego szkła i opinie są różne, jedni piszą, że współpraca z dSLR coś 'nie teges' jest ;] dokładnie chodziłoby mi o współpracę z D70s...

pozdrawiam

Wink

Cytat Zamieszczone przez rabboni Zobacz posta
    a możesz powiedzieć maroo z jaką puszką używasz tego 35-70? przekopałem trochę forum w poszukiwaniu informacji na temat tego szkła i opinie są różne, jedni piszą, że współpraca z dSLR coś 'nie teges' jest ;] dokładnie chodziłoby mi o współpracę z D70s...

pozdrawiam
    To jest dla mnie wazne bo wlasnie do D70s chce go podpiac (moze uzytkownicy sie wypowiedza) Co do przesylki to sprzedawca jest z UK a mieszkam w londynie wiec no problem

Domyślnie

Z moim D70 wspolpracowal bardzo dobrze, nie liczac 2 cm FF. Na to trzeba uwazac, z dslr-ami sie tak czasem robi. Wszystko poza tym - rewelacja. Lepiej to tylko Nikkor 28-70/2.8
    forum.niekojarze.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów