Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Norweskie klimaty ....

....zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Wspaniała przestrzeń.
    Co prawda pora dnia chyba nie najlepsza, ale się nie dałeś ...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Wspaniała przestrzeń.
    Co prawda pora dnia chyba nie najlepsza, ale się nie dałeś ...
    Radku ja uważam ze foty można robić o każdej porze dnia trzeba tylko umieć opanować światło, jednak uważam że klimatyczne światło jest rano i wieczorem, natomiast Norwegia jest na tyle piękna że szkoda mnie tych zdjęć nie pokazywać

Domyślnie

Wcale nie uważam, ze zdjęć robionych o innej porze niż wspomniane pokazywać nie należy. Wręcz przeciwnie.
    Ja twoje zdjęcia oglądam zawsze z wielką przyjemnością. Masz swój niepowtarzalny styl i nie schodzisz poniżej poziomu jaki znam od dłuzszego czasu
    NIKON

Domyślnie

Wcale nie uważam, ze zdjęć robionych o innej porze niż wspomniane pokazywać nie należy. Wręcz przeciwnie.
    Ja twoje zdjęcia oglądam zawsze z wielką przyjemnością. Masz swój niepowtarzalny styl i nie schodzisz poniżej poziomu jaki znam od dłuzszego czasu
    dzięki, ja tak właśnie lubię Radku, czyli robić foty tak jak gra w duszy, a mnie gra kolor, przestrzeń i prostota, nigdy nie próbuję robić zdjęć na siłę tylko po to aby zaistnieć medialnie, one muszą się przede wszystkim mnie podobać oczywiście jest mi niezmiernie przyjemnie kiedy również podobają się innym

Domyślnie

ooo i tu zacne słowa mój podpis dokłądam

Domyślnie

bardzo mi się podoba
    "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy."
    -Albert Einstein-

Domyślnie

Mocne słońce i brak jakiejś ciekawej akcji na niebie to minusy. Reszta na + choć szału nie robi

Uprawnienia umieszczania postów