Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Croatia .......

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Croatia .......

zapraszam do konstruktywnej opinii .dziękuję

Puszka300D90isłoiki.......

Domyślnie

To byłby nawet akceptowalny kiczyk zachodowy (zwrot ten jest nie tyle krytyką, co raczej charakterystyką), gdybyś wyprostował horyzont.

Domyślnie

No dobra, po poprawie będzie akceptowalny. Jeśli to wystarczy, to koniec dyskusji.

Wg mnie: ileż jeszcze zachodzących do wody słoneczek można oglądać i akceptować ?

Bez urazy.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Wg mnie: ileż jeszcze zachodzących do wody słoneczek można oglądać i akceptować ?
    Każdemu wolno zrobić jeden rocznie, niewykorzystane okazje się nie kumulują

Twoje pytanie można rozszerzyć na "ile jeszcze kamieni i memłanej wody, zdjęć Sea Tower, wiatraków w makach itd". Szansa na ustrzelenie zdjęcia wyjątkowego jest niewielka, każdy amator fotografii musi się z tym pogodzić. Nie znaczy to, że nie trzeba próbować, ćwiczyć nawet przy tematach wyświechtanych, i szukać opinii lepszych (i nie tylko) od siebie. Od tego jest forum.
    Wiadomo, że zachód słońca nad morzem jest wyeksploatowany w stopniu znacznie większym niż pozostałe tematy, ale - widziałem wiele gorszych zdjęć go przedstawiających. Dopóki ktoś nie próbuje dorabiać do tego etykiety Sztuki i ma świadomość braku unikatowości - dlaczego ma nie robić i publikować?

Domyślnie

Nie, no... ...racja.
    Ja mam tylko takie swoje wrażenie, że nie ma tam (w takim zdjęciu) czego szukać - jeśli jednak dla autora ma to być wspomnienie miłych chwil, to co innego.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Uprawnienia umieszczania postów