Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Żniwa

Domyślnie Żniwa

Witam,

Kilka dni temu prezentowałem inne zdjęcia. Oddzwięk, był znikomy. Może teraz się spodobają

1.

2.

3.

Pozdrawiam,

Damian

Domyślnie

jesli o mnie chodzi to w tych zdjeciach nie ma nic specjalnego, przyciagajacego, czegos co na dluzej zwrociloby moja uwage. Ot zwykle fotki strzelone na polu w trakcie zniw.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez melewap Zobacz posta
    jesli o mnie chodzi to w tych zdjeciach nie ma nic specjalnego, przyciagajacego, czegos co na dluzej zwrociloby moja uwage. Ot zwykle fotki strzelone na polu w trakcie zniw.
    No niestety prawda.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Skoro odzew był znikomy - wiadomo o co chodzi. Porozglądaj się po galerii, nabierz smaku...

Domyślnie

nie mam pretensji,że znowu ciągnik przy żniwach , bo co miałbyś teraz fotografować innego? bałwanki? logiczne. ok.
    ale wykonanie, a właściwe "zawartość" nie budzi żadnych odczuć we mnie. zdjęcia. po prostu zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    nie mam pretensji,że znowu ciągnik przy żniwach , bo co miałbyś teraz fotografować innego? bałwanki? logiczne. ok.
    ale wykonanie, a właściwe "zawartość" nie budzi żadnych odczuć we mnie. zdjęcia. po prostu zdjęcia.
    No i nie może być szału, bo ani to czas na dobre zdjęcie - środek dnia, mocne słońce, ani klimat, ani kadrowanie - ot strzały na stojąco
    Popatrz tu:
    http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=188165
    to jest Paweł tzn jego zdjęcia nasz mistrz od wszelkich prac polowych, nie tylko żniwa znajdziesz jak poszukasz w jego wątkach będzie tego więcej.
    Ale najważniejsze jak już podpatrzysz to wybierz się na takie polowanie o zupełnie innej porze dnia, chyba wiesz o jakie godziny chodzi?

Domyślnie

Tak. Wiem, o jakie godziny chodzi. Dzięki za wskazówki

Domyślnie

A mnie sie te zdjęcia podobają, zwłaszcza 3. Najmniej 2. za sprawą obcięcia z lewej.
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów