Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Obidza - wodospad

Tym razem coś mniej przestrzennego, bardzo malownicze miejsce ale dopiero jesienią widać prawdziwy urok.
    Jeżeli czas pozwoli z pewnością tam zawitam, tymczasem trzy kadry.
    Jak z wcześniejszymi zdjęciami nie jestem pewien co do kolorów.

Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Bardzo fajne kadry, jedynke bym ozywil na pierwszym planie...tam sa fajne kolorki

Domyślnie

Długi czas naświetlania a konto wysokiej wartości przesłony pokazał paprochy. Walę w ciemno, bo nie patrzę na exify. W takich warunkach warto też skorzystać z usług polara.
    Zdjęcia są moim zdaniem bardzo dobre - zabrakło jakiegoś "haczyka" na oko.
    Bardzo dobra jest 1-ka - przemyślana, wyważona, ciekawa. Ale więcej co do techniki to może lokalni mistrzowie powiedzą - nie znam się na tym zbytnio. Tak że to tylko moje skromne zdanie.

Domyślnie

W tym przypadku to akurat krople wody na filtrze nie nadążałem z przecieraniem.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Jak dla mnie to 1 i 3 kadrowo ok. Szkoda że światło lipne a co za tym idzie kolorki.
    pozdr.

Domyślnie

wszystkie dobre, ale 2 najlepsza. za ten jesienny liść.

Domyślnie

Fajne , wszystkie chciałbym miec
    Powiedzcie mi jak czytac EXIF'y na mozilli ?
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Kadr z liściem najefektowniejszy, trójka się podoba, pierwszy plan z jedynki mnie nie przekonuję

Polecam rozszerzenie Exif viever do podglądania w firefoxie.

Domyślnie

Z mojego punktu siedzenia nic ciekawego nie widzę na tych zdjęciach. Położył je kompletny brak światła. Teraz jest niestety nijako

Domyślnie

Ha, poznaję to miejsce. Wodospod niedaleko Zawoji, nie pamietam nazwy, chyba Mosorne czy jakoś tak, Też mam mnóstwo podobnych fotek. Dla porównania wstawie w nowym wątku.

Uprawnienia umieszczania postów