Szukaj
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Bardzo fajne kadry, jedynke bym ozywil na pierwszym planie...tam sa fajne kolorki![]()
Nikon http://greg77.com/
Długi czas naświetlania a konto wysokiej wartości przesłony pokazał paprochy. Walę w ciemno, bo nie patrzę na exify. W takich warunkach warto też skorzystać z usług polara.
Zdjęcia są moim zdaniem bardzo dobre - zabrakło jakiegoś "haczyka" na oko.
Bardzo dobra jest 1-ka - przemyślana, wyważona, ciekawa. Ale więcej co do techniki to może lokalni mistrzowie powiedzą - nie znam się na tym zbytnio. Tak że to tylko moje skromne zdanie.
W tym przypadku to akurat krople wody na filtrzenie nadążałem z przecieraniem.
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Jak dla mnie to 1 i 3 kadrowo ok. Szkoda że światło lipne a co za tym idzie kolorki.
pozdr.
wszystkie dobre, ale 2 najlepsza. za ten jesienny liść.
Fajne , wszystkie chciałbym miec![]()
Powiedzcie mi jak czytac EXIF'y na mozilli ?
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Kadr z liściem najefektowniejszy, trójka się podoba, pierwszy plan z jedynki mnie nie przekonuję
Polecam rozszerzenie Exif viever do podglądania w firefoxie.
Z mojego punktu siedzenia nic ciekawego nie widzę na tych zdjęciach. Położył je kompletny brak światła. Teraz jest niestety nijako
Ha, poznaję to miejsce. Wodospod niedaleko Zawoji, nie pamietam nazwy, chyba Mosorne czy jakoś tak, Też mam mnóstwo podobnych fotek. Dla porównania wstawie w nowym wątku.
Skontaktuj się z nami