Ten Gość, o którym piszesz robi teraz zasilanie na 5 akumulatorkow 1,2 V - czyli wszystko powinno być ok.Zamieszczone przez Valdek_Tychy
Pozdrawiam;
Andrzej
Szukaj
Ten Gość, o którym piszesz robi teraz zasilanie na 5 akumulatorkow 1,2 V - czyli wszystko powinno być ok.Zamieszczone przez Valdek_Tychy
Pozdrawiam;
Andrzej
Jakiej wydajności aku mogę się spodziewac? Mam gp2100 i energizer 1800 od cyfraka canona, tfu...Czy nie będzie problemów z ich stosowaniem?
Właśnie mi się skończyły standardowe baterie... A gripa jeszcze nie dostałem w łapki. Dobrze że chociaż psia pogoda w Poznaniu...
pozdrawiam, kuba
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
problemów nie będzie, ale 1800 to zdecydowanie za mało...moga być jako rezerwa...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
to mówicie,ze 4 akumulatory to za mało? a jak włożę 6? nie ma kurde mol ładowarek na 5 akumulatorów...
chyba pozostaje użycie czegoś takiego:
http://www.allegro.pl/item342719994_...ah_zelowy.html
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Skontaktuj się z nami