Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14
    Anonymous
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy
    Cytat Zamieszczone przez mariusz
    150 to niezła cena , takie nowe ok 250 chodzą...
    tutaj masz jeszcze jeden , moim zdaniem najlepiej zrobiony ale i też najdroższy http://www.fotof70.webpark.pl/#3.%20...owym%20spustem.
    ten jest znacznie lepiej zrobiony i wygodniejszy ale gościu dorabia je jedynie na zamówienie,wiem bo rozmawiałem z nim i chce za to ok.350 zł.ma tą zaletę,że ma spust pionowy zrobiony za pomocą wężyka do gniazda w aparacie.Dość dobrze to zrobione i chodzi bez problemu.Sam używam bp.do mojego F70 bo go sobie sam zrobiłem.Zasilanie na 4 baterie R6 i wszystko chodzi.Nie testowałem na akumulatorach z prostej przyczyny mają po 1,2 V i razem dają 4,8V a to za mało.Raz zdarzył mi się problem kiedy nie wymieniłem po 4 rolkach baterii i na filmie miałem kilka klatek w różnych miejscach nienaświetlonych (puste)
    Ten Gość, o którym piszesz robi teraz zasilanie na 5 akumulatorkow 1,2 V - czyli wszystko powinno być ok.

Pozdrawiam;
    Andrzej

Domyślnie

Jakiej wydajności aku mogę się spodziewac? Mam gp2100 i energizer 1800 od cyfraka canona, tfu... Czy nie będzie problemów z ich stosowaniem?
    Właśnie mi się skończyły standardowe baterie... A gripa jeszcze nie dostałem w łapki. Dobrze że chociaż psia pogoda w Poznaniu...

pozdrawiam, kuba
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

problemów nie będzie, ale 1800 to zdecydowanie za mało...moga być jako rezerwa...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie Odp: battery pack do F70

to mówicie,ze 4 akumulatory to za mało? a jak włożę 6? nie ma kurde mol ładowarek na 5 akumulatorów...

chyba pozostaje użycie czegoś takiego:
    http://www.allegro.pl/item342719994_...ah_zelowy.html
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów