Szukaj
FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
"The wicked flee when none pursueth..."
OK, ALE podczas robienia zdjec na ekraniku jak to wygladalo? bo w przegladarce do zdjec jak napisales wszystko bylo ok w podgladzie miniaturowym.
miałem coś takiego,ale na szczęście okazało się , że to wina gównia.... czytnika kart.z innym,normalnym i droższym czytnikiem już jest ok.przeżyłem szok,bo to też były ślubniaki. z kartami i puszką też było wszystko w porządku.powodzenia
Zesrałbym się w gacie gdybym zobaczył taki efekt po zrzuceniu zdjęć ze ślubu. Ciekawe jaka bedzie diagnoza.
ja też sie podpiszę pod padnieta karta...miałem tak w D80...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
nieprawda. u mnie jak byl problem z karta to jpg zaszyte w nefie dalo sie wyciagnac, ale same rawy juz byly walniete. karta byla jakas gowniana i uzylem jej gdy skonczylo mi sie miejsce na sandiskach. wszystkie wczesniejsze foty zapisane na nich sa ok a te zapisane na szitowej karcie (niektore) nadaja sie tylko do kosza.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
za każdym razem,kiedy dzwoni do mnie klient z przerażeniem w głosie i pyta o podobne rzeczy to okazywało się, iż to zawsze czytnik kart lub kiepskiej jakości kabel usb.
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Rozczaruję co niektórych
Zdjęcia na miniaturkach w aparacie i programach były okej.
Używałem różnych kart ponieważ jak jedną zapełniłem zgrywałem na laptopa.
Na drugi dzień oglądałem je w IrfanView, wszystko okej było.
Zaimportowałem do Lightroom`a i patrzę paseczki.
Po prze-konwertowaniu do JPG paski zostają.
Skontaktuj się z nami