Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Pan Zygmunt

Domyślnie Pan Zygmunt

... który się nazwał Wielkim Zgredem Bieszczadzkim, co działo się w Cisnej, w Siekierezadzie

1

2.

3.
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

obróbka jeśli w ogóle istnieje na tych zdjęciach odpada kadry takie sobie poucinałeś panu Zygmuntowi kilka palców co nie wygląda zbyt dobrze... nie wiem poobrabiaj te zdjęcia może coś z nich będzie choć 3 w ogóle do mnie nie gada
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

... na trzecim to ręka/dłoń gada
    dodasz coś więcej o tej obróbce? czego za dużo lub za mało? ... bo patrzę raz jeszcze i potwierdzam, że ten gość tak właśnie wyglądał
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

W sumie fakt gada, ma pretensje że uciąłeś jej pół twarzy i część lewej ręki Może i gada ale ja jej nie rozumiem ot co, brakuje mi na tym zdjęciu wyrazu twarzy. A jeśli chodzi o obróbkę to rozjaśniłbym zdjęcia 2,3 to na pewno, dodał troszkę kontrastu a jeśli chodzi o pierwsze zdjęcie to kilka przepaleń się trafiło ogólnie rzecz biorąc jest jasno jeśli robiłeś w raw-ach postaraj się je usunąć bo strasznie rozpraszają no i ująłbym trochę czerwonego bo na parasolu odciąga uwagę od pana Zygmunta który jak mniemam jest bohaterem reportażu Ogólnie straszny bałagan w kadrze ciężko się połapać
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

o i teraz bardzo dziękuję
    w 1. poprawiłem balans bieli, 2 i 3 rozjaśniłem - i sam mam już lepszy odbiór
    z bałaganem niestety nie da się już nic zrobić :-/... ja wiem, trzeba planować, przewidywać - ale co robić jak masz 30 kg na plecach, cały dzień w nogach, w oczach nocleg a tu Ci wyłazi śpiewający niezgorzej, taki folklorystyczny dziadek?
    .

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów