Jedynym wcześniejszym objawem był fakt, ze 5 minut przed kompletnym przstaniem działać było miganie lampki na lampie
Szukaj
Jedynym wcześniejszym objawem był fakt, ze 5 minut przed kompletnym przstaniem działać było miganie lampki na lampie
Otworzyłem swojego BP (wygrała ciekawość), przewody od gniazda samochodowego idą poprzez przełacznik do płytki z elektroniką, więc tu jest Twój problem. Być może tylko "zimny lut", jeśli nie masz gwarancji to w zakładzie RTV powinni sobie z tym poradzić.
Wysłałem do serwisu sprawa zamknęła się w 24h. Dziękuję za pomoc
Czyli jakiś bzdet, albo typowa usterka fabryczna i wiedzieli gdzie szukać, wiesz coś na ten temat?
Niestety nie. napisano jedynie "NAPRAWA GWARANCYJNA"
Miałem ten sam kłopot, zaraz po zakupie w Digital24. Wymieniłem battery packa na inny, bo wydawało się, że w nim jest problem. Okazało się, że też nie działa. W końcu pojechałem trzeci raz, i z trzech kompletów złożyliśmy jeden, sprawnie działający. Na szczęście sklep nie robił mi żadnych problemów. Sprzedawca powiedział, że partiami zdarzają się takie problemy. Przy zakupie przez internet radzę poprosić sprzedawcę o sprawdzenie sprzętu.
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
Skontaktuj się z nami