Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Mercedes Gazelle replika

Witam forumowiczów.

Chciałbym Wam przedstawić replikę Mercedesa Gazelle. Auto ma silnik i skrzynię automatyczną od Forda Sierry

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

wyjątkowo pokraczna replika. A zdjęcia.... przez to że jest to wyjątkowy pokrak cięzko skupić się na wartościach artystycznych. Są niezłe.....
    aparaty i obiektywy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robi200 Zobacz posta
    wyjątkowo pokraczna replika. A zdjęcia.... przez to że jest to wyjątkowy pokrak...
    No cóż obiecałem koledze sesję to zrobiłem. Przyznam szczerze, że zabierałem się do tego prawie 3 tygodnie i wymyśliłem, że jedynym ratunkiem będzie zrobić po prostu dużo detali a unikać w szczególności profilu autaOryginał ma dużo bardziej fotogeniczną linię nadwozia to nie ulega żadnej wątpliwości. Cóż, dalej czekam na perełki w stylu: Ferrari F355, Pagani Zonda, Alfa 8C Competizione...
    Moim marzeniem jest zrobić sesję z Bizzarrini 5300 GT'66, ten to ma dopiero niesamowicie obłędne kształty
    Są niezłe.....
    Dzięki bardzo
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

wyjątkowo pokraczna replika. A zdjęcia.... przez to że jest to wyjątkowy pokrak cięzko skupić się na wartościach artystycznych. Są niezłe.....

Mógłbyś doprecyzować? Co do oryginalności pojazdu to się nie będę wypowiadał, bo nie mam wiedzy, ale pokraczny nie jest.

Zdjęcia fajne, brakuje tylko ujęcia z profilu
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

3,7 nędza straszna, reszta z detali w sumie nic nie przedstawia na każdym zbyt ciasno, zdjęcia całego auta tez jakoś nie porywają. Plus za to ze ich nie zrujnowałeś dodatkowo w PSie

Z Bizzarrini to bym raczej zszedł na ziemie chociaż kto wiem oby ci się udało.
    D80 I D600 I N50 1.4 I S15 2.8 I S24-70 I S70-200 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Guciol Zobacz posta
    Celowo nie wkleiłem zdjęcia z profilu bo wygląda mało okazale, proporcje błotników i ich długość, wysokość zawieszenia... itd. dla mnie nie wygląda to zbyt atrakcyjnie.

Cytat Zamieszczone przez xdefxx Zobacz posta
    3,7 nędza straszna, reszta z detali w sumie nic nie przedstawia na każdym zbyt ciasno, zdjęcia całego auta tez jakoś nie porywają. Plus za to ze ich nie zrujnowałeś dodatkowo w PSie
    Miejscówka kiepska to i ciasne kadry, nie miałem innego pomysłu. Póki co nie mogę znaleźć konkretnej miejscówki w okolicy a ta z której są zdjęcia, jest takim ratunkiem przed słońcemNawet asfalt jest pod kołami

Cytat Zamieszczone przez xdefxx Zobacz posta
    Z Bizzarrini to bym raczej zszedł na ziemie chociaż kto wiem oby ci się udało.
    Marzenia się spełniają
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

MZ ta skrzynia nijak nie pasuje do tego auta. Co do zdjęć to najlepsze #9 i #1.
    https://www.facebook.com/photoPJ
    "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Guciol Zobacz posta
    Mógłbyś doprecyzować? Co do oryginalności pojazdu to się nie będę wypowiadał, bo nie mam wiedzy, ale pokraczny nie jest.

samochód ma zupełnie zachwiane proporcje, jak porównasz go z klasycznymi mercedesami z lat 30, które próbuje naśladować to zobaczysz różnicę
    aparaty i obiektywy

Uprawnienia umieszczania postów