Szukaj
wyjątkowo pokraczna replika. A zdjęcia.... przez to że jest to wyjątkowy pokrak cięzko skupić się na wartościach artystycznych. Są niezłe.....
aparaty i obiektywy
No cóż obiecałem koledze sesję to zrobiłem. Przyznam szczerze, że zabierałem się do tego prawie 3 tygodnie i wymyśliłem, że jedynym ratunkiem będzie zrobić po prostu dużo detali a unikać w szczególności profilu autaOryginał ma dużo bardziej fotogeniczną linię nadwozia to nie ulega żadnej wątpliwości. Cóż, dalej czekam na perełki w stylu: Ferrari F355, Pagani Zonda, Alfa 8C Competizione...
Moim marzeniem jest zrobić sesję z Bizzarrini 5300 GT'66, ten to ma dopiero niesamowicie obłędne kształty
Dzięki bardzo![]()
3,7 nędza straszna, reszta z detali w sumie nic nie przedstawia na każdym zbyt ciasno, zdjęcia całego auta tez jakoś nie porywają. Plus za to ze ich nie zrujnowałeś dodatkowo w PSie
Z Bizzarrini to bym raczej zszedł na ziemiechociaż kto wiem oby ci się udało.
D80 I D600 I N50 1.4 I S15 2.8 I S24-70 I S70-200 2.8
Celowo nie wkleiłem zdjęcia z profilu bo wygląda mało okazale, proporcje błotników i ich długość, wysokość zawieszenia... itd. dla mnie nie wygląda to zbyt atrakcyjnie.
Miejscówka kiepska to i ciasne kadry, nie miałem innego pomysłu. Póki co nie mogę znaleźć konkretnej miejscówki w okolicy a ta z której są zdjęcia, jest takim ratunkiem przed słońcemNawet asfalt jest pod kołami
Marzenia się spełniają![]()
MZ ta skrzynia nijak nie pasuje do tego auta. Co do zdjęć to najlepsze #9 i #1.
https://www.facebook.com/photoPJ
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców" - Colin McRae
Skontaktuj się z nami