Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Jak człek ma pecha to i w kałuży się utopi.
    Dokładnie

Ja rozlałem na swoje starusieńkie d200 puszkę coli i mimo, że się teraz trochę z wierzchu klei to sprzęt nie zająknął się ani na chwilę

Pucha jak na swoje lata, mając zaliczonych kilka kontynentów, różne warunki, tropikalne ulewy i wilgotność, arktykę, pustynie, nigdy nie sprawiała żadnych, nawet najmniejszych problemów. A nie traktowałem jej łagodnie. Zresztą po co - to jest narzędzie a nie ozdoba
    D200 | N12-24 | N17-55 | N70-300 | N85 1.8 | www.filipmroczek.pl

Domyślnie

Nie ma problemu z tą puchą na plaży.
    Wato natomiast zdjąć to gównianą plastikową osłonkę na lcd, aby wykluczyć, że jakaś mała drobina piasku dostanie się pomiędzy nią a lcd i porysuje to ostatnie.
    nic...

Domyślnie

he he - patent ze schodzeniem z plazy by zmienić szkło mnie zastrzelił. mam nadzieję ze kolega nie ma w planach zwiedzania Sahary - nachodziłby sie trochę
    Rób foty, olej piasek.

Domyślnie Re: D300s i plaża...

Nie ma problemu z tą puchą na plaży.
    Wato natomiast zdjąć to gównianą plastikową osłonkę na lcd, aby wykluczyć, że jakaś mała drobina piasku dostanie się pomiędzy nią a lcd i porysuje to ostatnie.
    Ten plastik jest w ogóle o kant potłuc. W kilku swoich aparatach wymieniałem go od razu na hartowane szkło przyklejane do wyświetlacza.

Z mobila wysłane.

Domyślnie

Racja.. Zawsze brałem starą puszkę d80 aby się nie martwić. Ale wiadomo ze to nie to. Czegoś brakuje.
    Jeśli coś ma się stać to się stanie i w sterylnym pokoju
    Lecę wiec po całości! W końcu to tylko sprzęt... Nie zrobię dobrej fotografii bez wchOdzenia do wody itd.
    P.s.
    Sesja się udała
    Teraz obróbka.
    Dzięki za "kopniaka" na otrzeźwienie.
    Peace
    gpaszkiewicz.com / D300s, D80, N50mm f1.8, N70-300 f4.5, Tamron 17-75mm f2.8 , N18-135 f3.5

Domyślnie

Już widzę jak wychodzisz z plaży żeby zmienić obiektyw
    Używaj i bez paniki. Nic się nie stanie.
    D700/D300s/D50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez durom Zobacz posta
    Już widzę jak wychodzisz z plaży żeby zmienić obiektyw
    Używaj i bez paniki. Nic się nie stanie.
    hehe... zrobiłem Ci na złość
    pozdr
    gpaszkiewicz.com / D300s, D80, N50mm f1.8, N70-300 f4.5, Tamron 17-75mm f2.8 , N18-135 f3.5

Domyślnie

A ja na plaze nigdy nie biore lustrzanki. Do tego sluzy mi stary Canon A80, w warunkach slonecznych jakosc fotek nie do odroznienia.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    olej piasek.
    mysle ze to mogloby sie sprawdzic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta
    A ja na plaze nigdy nie biore lustrzanki. Do tego sluzy mi stary Canon A80, w warunkach slonecznych jakosc fotek nie do odroznienia.
    Dyskusja toczy się między innymi o podwyższonym ryzyku, czyli sytuacji w której korzystamy dla przykładu przykład z UWA i portretowego tele. Wiadomo, tego kompakt nie zastąpi a szkła przepiąć trzeba.
    Pozdrawiam
    Janusz

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów