Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Spalona sb900??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Skoro robisz śluby, bardzo poważnie rozważyłbym posiadanie drugiej lampy - to bardzo dobry moment na taki zakup ( dotyczy to również body, obiektywów i kart).
    Zawsze jakoś nie myślałem o zapasie i uważałem że jakoś to będzie, ale nich mój przykład posłuży innym zapas trzeba mieć i już. Uwierzcie nie chcielibyście być w sytuacji takiej jak ja. Sobota wieczór młodzi jadą z kościoła na przyjęcie, na szczęście bryczką więc trochę to trwało, a ja szukam po znajomych choć jednej osoby która ma lampę chwilę wolnego i jest mi ją w stanie dostarczyć. Na szczęście tym razem się udało na ciemnej sali przywitanie zrobiłem w zastanym ale już na pierwszy taniec 600 kolegi była ze mną. Nowa 900 już zamówiona i będę ją miał jutro, starą zamierzam naprawić i mieć ją jako zapas. Od soboty żałuje, że sprzedałem swojego d90 na początku sezonu, wziąłem za niego parę groszy a mógłby mi kiedyś uratować tyłek.
    Ludzie jeśli bierzecie się za śluby nie traktujcie gadania innych o zapasowym sprzęcie jako bezsensowne gadanie, to naprawdę konieczność i nie myślcie że to was nie spotka. U mnie na szczęście była to tylko (lub aż) lampa, bez niej w ostateczności da się zrobić zdjęcia ale jak pomyślę, że mogła to być puszka to robi mi się gorąco.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koral181 Zobacz posta
    Ludzie jeśli bierzecie się za śluby nie traktujcie gadania innych o zapasowym sprzęcie jako bezsensowne gadanie, to naprawdę konieczność i nie myślcie że to was nie spotka. U mnie na szczęście była to tylko (lub aż) lampa, bez niej w ostateczności da się zrobić zdjęcia ale jak pomyślę, że mogła to być puszka to robi mi się gorąco.
    Gdyby nie ta awaria to pewnie nadal byś liczył na szczęście?

BTW, osobiście już nie kupiłbym SB900. W jednej padł palnik, a druga co jakiś czas ma jakieś zawiechy. Żebym ja jeszcze błyskał mocno, a zużywam na imprezie jakieś 400mAh w eneloopach na jednej lampie, a druga wtedy leży w torbie i w ogóle nie jest używana.
    D814 | 12-300/1.4-4

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów