Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: magurki 2007

Domyślnie magurki 2007

A teraz kilka moich fotek
    reszta fotek dostepna tutaj http://www.autoklub.pl/1170848650,0,galeria.html?

1
    2
    3

Domyślnie

Jedynka dobra, chociaż ja bym olał ew. przepalenia i pociągnął jednak suwaczek, żeby rozjaśnić i ożywić ujęcie. Dwójeczka bardzo dobra, ale mało się dzieje w prawej części kadru. Pokusiłbym się o nieco ciaśniejsze kadrowanie. Trójka odstaje, bo wydaje się zbyt statyczna.

To: http://www.autoklub.pl/fotogalerie/a...07/img0041.jpg
    jest bardzo fajne. Czemu się nie pochwaliłeś?
    Pozdrawiam, Jan Zieliński
    HW: D200, S10-20/4-5.6, N24-70/2.8, S70-200/2.8, SB-600
    www.gtfoto.pl

Domyślnie

hehe no fotki z tamtego miejsca tez podobaja sie mojej dziewczynie
    no a jezeli ja mialbym wystawiac swojego faworyta to byla by to ta fota:

Domyślnie

Podpisuję sie pod tym co odie napisał
    Czy można wiedzieć w których miejscach robiłeś zdjęcia (jaki OS itp.)?
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

a wiec jezeli chodzi o oes oderne miejsce to 5 w wrc i troche ponizej tego miejsca w kierunku startu oraz ten sam oes 2 dnia zaraz przy mecie tego odcinka no a jezeli chodzi o uwage odie-go to na nikonie troche przepalałem i nie podobalo mi sie to wiec teraz postanowilem troche ciemniej na rallyonline.pl jes tmoja galeria z nikona do porownania

Domyślnie

Całkiem całkiem zwłascza 2 i 4 to jest to co Lubię w rajdowych fotkach DYNAMIKA, czasami okupioną spadkiem ostrości aczkolwiek tu jest OK, tutaj jest jeszcze fajna gra świateł i fleszy.
    1. Zdecydowanie do rozjaśnienia
    Pozdrawiam
    Zbudować dom, spłodzić syna, wstawić EVO do garażu... niekoniecznie w tej kolejności

Domyślnie

hmm jezeli chodzi o tą nieszczesna 1 to robie zazwyczaj w raw-ach wiec wole niedoswietlone bo zawsze mozna jeszcze cos z tym zrobic a przepal to juz klapa rozjasnilem troche 1 i oto taki efekt

1
    2
    3

Domyślnie

pogoda nas nie ropieszczala - slonca troche w piatek - w sobote syf, moje foty wszystkie ciemne jak noc...
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

hehe no ale wole juz taką pogode niz ostre słonce trudno znalesc wtedy fajne miejsce

Domyślnie

Poprawiona trójka z ostatniej partii o wiele lepiej wygląda, w dwójce ciekawy kadr
    Nikon D80 | N 18-70 | N 70-300 VR | Sandisk Extreme 2GB | Tumax 880AFZ

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów