Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Monia

Domyślnie

Kolor lepszy. Mi się podoba. Ładne czyste zdjęcie, "miłe" w odbiorze. Doświetlane jakoś?
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

Kolor świetny, super zaświecone. Na BW u mnie u lewa noga trochę za bardzo zlewa się z tłem, za jasna.

Domyślnie

kolor lepszy, ale lewa noga modelki wygląda jak dostawiona przez kogos innego - inny odcień skóry i wygląda jakoś nienaturalnie(gdybys ta nogę występlował to wyglądałoby to b. naturalnie - mam nadzieje, że wiesz o czym mówię) .Twarz jak dla mnie zbyt mocno gładzona.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Witam,
    3- ka MZ najlepsza. A może po prostu opatrzyły mi się takie kadry jak 1 i 2 ? Tylko bym tą 3 -ke wyprostował i może dokleił trochę tła z lewej, by nie było tak centralnie... Ogólnie wszystkie trzymają wysoki poziom.
    POzdrawiam, QuadMan.
    Jakieś puszki i słoiki, a fotki takie sobie....

Domyślnie

Jedynka bardzo przyjemna i najlepsza moim zdaniem, możesz coś zdradzić o obróbce? Mogłeś trochę więcej dołu zachować ale tak też jest ok.

Domyślnie

Jedynka za zielona , po za tym troche ciasno
    FX

Domyślnie

Zdjęcia b.fajne ale wydaje mi się, że jest zbyt duża sztuczna różnica pomiędzy modelką a jej odbiciem.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów