Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Lidia Jeans-owo

Domyślnie Lidia Jeans-owo

Witam
    Oto 4 kady z ostatniej wyprawy z Lidią.
    Głównym celem było obadanie nowego miejsca na sesje do kolejnej opracowywanej mojej stylizacji. Oczywiście przy okazji zrobiliśmy parę zdjęć.
    Co sądzicie?

1.

2.

3.

4. BONUS (podobna do 1 tylko tutaj nie było błysku lampy z tyłu)

Domyślnie

Miejsce świetne, zdjęcia kompletnie mi się nie podobają, wcześniejsze które kojarzę miałeś na zupełnie innym poziomie. Oświetlenie przede wszystkim i to że dziewczyna wygląda na BARDZO niską (150cm?). Ja bym to widział znacznie szerzej i jeśli modelka jest faktycznie taka niska, to bardziej z dołu albo poprawić w postprocessingu, szczególnie że to fashion/glamour, a nie portret (a w obecnej formie mi to do tego działu nie pasuje).

Domyślnie

Jak kolega wyżej - Twoje wcześniejsze prace były znacznie lepsze. Miejsce fajne, do wykorzystania po raz drugi. Ze zdjęć najbardziej podchodzi mi dwójka. Pozdrawiam!

Domyślnie

Najbardziej podoba mi sie zestawienie modelek z oponami, podkresla drobność modelki wobec ogromnych rozmiarów opon Pozostale ujdą, ale nie porywają, zbyt blade jak na mój gust.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

a co to za miejsce?
    ;]

Domyślnie

Moje Światło Portu - Ania ma 154 cm i jest najpiękniejszą dziewczyną na świecie, więc nie wiem co ludzie mają do niskich dziewcząt.

Dwójeczka bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    a co to za miejsce?
    To bardzo mały fragment starej fabryki (olejarni) w Sieniawie.

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    Moje Światło Portu - Ania ma 154 cm i jest najpiękniejszą dziewczyną na świecie, więc nie wiem co ludzie mają do niskich dziewcząt.

Dwójeczka bardzo mi się podoba.
    Dokładnie.

Aczkolwiek Lidia ma o wiele więcej wzrostu, bo 169 i być może fakt nie pokazałem tego, kolejna nauczka , w następnej sesji zrobię parę szerszych kadrów i niższych.

Domyślnie

W przeciwienstwie do kolegow wypowiadajacych sie przede mna mi Twoje zdjecia sie podobaja.
    Maja taki troche klimat fotografi analogowej. Nie ma tu takiego "plastic fantastic" generowanego masowo z PS'a i jest to mila odmiana. Zarzutu ze modelka jest mala to juz kompletnie nie rozumiem.
    Czekamy na kolejne zdjecia z tego miejsca

Domyślnie

Dobra miejscówka, dobra modelka, niezła stylizacja. Spróbuj użyć szerszego kąta. Powinieneś uzyskać ciekawszą perspektywą, "wydłużyć" modelkę i (wbrew pozorom) lepiej pokazać różnice między planami. Niżej na nogach, niech dziewczę ma dłuższe własne nogi.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów