Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: złomparkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    w zasadzie jaki widzisz sens tak dogłebnej analizy tych zdjęć, liczy się wrażenie,to trochę jak humor sytuacyjny, śmieszny w momencie wystepowania, my mamy inny stosunek do tych zdjęć, z dystansem, myślę że zarówno młodzi jak i fotograf w tej danej chwili mieli niezłą zabawę i satysfakcję z tych ujęc. Nauczmy sie patrzeć na zdjęcia jak normalny człowiek, bezanalizy każdego elementu występującego w kadrze, nawet jeśli trafi się słabszy kadr to nie można wymagać zeby z całego seta dajmy na to 250 zdjęć (przygotowania, ślub, wesele, plener) wszystkie były rodzynkami, trafiają sie lepsze i gorsze.
    Tutaj to jest juz Twoje ewidentne czepialstwo, ktoś czepił się Twoich zdjęć w innym wątku a teraz robisz to samo u innych - nieładnie
    Chyba źle mnie zrozumiałeś... w żadnym wypadku się nie czepiam. Napisałem co mi w nich nie pasi i tyle. Nie zjechałem wszystkich - naprawdę słabe były zaledwie 2 foty. Oczywiście wg. mnie ;]
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    Chyba źle mnie zrozumiałeś... w żadnym wypadku się nie czepiam. Napisałem co mi w nich nie pasi i tyle. Nie zjechałem wszystkich - naprawdę słabe były zaledwie 2 foty. Oczywiście wg. mnie ;]
    nie no, w zasadzie to teraz juz nie wiem o co mi chodziło

Domyślnie

Ładnie, naturalnie. Bardzo ładna sesja. Na dwatak

Domyślnie

Złomu to tyle co kot napłakał, ale nie w tym rzecz
    Spontanicznie naturalnie, wesoło - BDB.
    MarcinWilk

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów