w zasadzie jaki widzisz sens tak dogłebnej analizy tych zdjęć, liczy się wrażenie,to trochę jak humor sytuacyjny, śmieszny w momencie wystepowania, my mamy inny stosunek do tych zdjęć, z dystansem, myślę że zarówno młodzi jak i fotograf w tej danej chwili mieli niezłą zabawę i satysfakcję z tych ujęc. Nauczmy sie patrzeć na zdjęcia jak normalny człowiek, bezanalizy każdego elementu występującego w kadrze, nawet jeśli trafi się słabszy kadr to nie można wymagać zeby z całego seta dajmy na to 250 zdjęć (przygotowania, ślub, wesele, plener) wszystkie były rodzynkami, trafiają sie lepsze i gorsze.
Tutaj to jest juz Twoje ewidentne czepialstwo, ktoś czepił się Twoich zdjęć w innym wątku a teraz robisz to samo u innych - nieładnie
Chyba źle mnie zrozumiałeś... w żadnym wypadku się nie czepiam. Napisałem co mi w nich nie pasi i tyle. Nie zjechałem wszystkich - naprawdę słabe były zaledwie 2 foty. Oczywiście wg. mnie ;]
Chyba źle mnie zrozumiałeś... w żadnym wypadku się nie czepiam. Napisałem co mi w nich nie pasi i tyle. Nie zjechałem wszystkich - naprawdę słabe były zaledwie 2 foty. Oczywiście wg. mnie ;]
nie no, w zasadzie to teraz juz nie wiem o co mi chodziło
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami