Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Julka

Domyślnie

Klimat 3 mnie odpowiada,na 1 światlocień na twarzy dla mnie na nie,2 fajne ujęcie z gory,oczy ostro ale nie potrafię napisać co mi nie pasuje,chyba bym ciął radykalnie poniżej połowy czoła.Ogólnie miłe foty.

Domyślnie

a wedlug mnie jest idealnie. swiatlo, kolory, piekna pani wszystkie trzy kadry ciekawe, moze 3ka najlepsza? nie wiem

Domyślnie

Wszystkie ciekawe... ale najlepsza 3
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

bardzo fajne, jedynka najlepsza

Domyślnie

kapitalna dziewczyna,az prosi sie zeby to lepiej wykorzystac (co nie znaczy ze jest zle)
    Road to Manila

Domyślnie

Mnie się najbardziej podoba 1. Reszta tak sobie.

Domyślnie

Dla mnie trójka. Jedyna zbyt centralna - nie widzę uzasadnienia dla tej centralności. Na drugim mina modelki mi się nie podoba. Ale trójka bardzo na tak. Wyszło trochę marzycielsko.

Domyślnie

3 fajna, taka "malarska".

Domyślnie

Wielkie dzięki za komentarze, juz się tłumaczę nieco - pstrykaliśmy w totalnie beznadziejnych warunkach, bo gdy dotarliśmy na umówione miejsce - zaczęła się ulewa, i to przyslowiowe "walenie żabami", światło zupelnie zdechło a dziewczyna, prześliczna, sympatyczna modelka przemokła w ciągu sekund. Także w sumie walka z wiatrakami ale już umówiliśmy sie na następne wspólne działania, więc mam nadzieję, będzie więcej i o wiele lepiej. Oby tylko ta "latojesień" się skończyła wreszcie :/

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów