Szukaj
Klimat 3 mnie odpowiada,na 1 światlocień na twarzy dla mnie na nie,2 fajne ujęcie z gory,oczy ostro ale nie potrafię napisać co mi nie pasuje,chyba bym ciął radykalnie poniżej połowy czoła.Ogólnie miłe foty.
a wedlug mnie jest idealnie. swiatlo, kolory, piekna paniwszystkie trzy kadry ciekawe, moze 3ka najlepsza? nie wiem
![]()
Wszystkie ciekawe... ale najlepsza 3![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
kapitalna dziewczyna,az prosi sie zeby to lepiej wykorzystac (co nie znaczy ze jest zle)
Road to Manila
Dla mnie trójka. Jedyna zbyt centralna - nie widzę uzasadnienia dla tej centralności. Na drugim mina modelki mi się nie podoba. Ale trójka bardzo na tak. Wyszło trochę marzycielsko.
Wielkie dzięki za komentarze, juz się tłumaczę nieco - pstrykaliśmy w totalnie beznadziejnych warunkach, bo gdy dotarliśmy na umówione miejsce - zaczęła się ulewa, i to przyslowiowe "walenie żabami", światło zupelnie zdechło a dziewczyna, prześliczna, sympatyczna modelka przemokła w ciągu sekund. Także w sumie walka z wiatrakami ale już umówiliśmy sie na następne wspólne działania, więc mam nadzieję, będzie więcej i o wiele lepiej. Oby tylko ta "latojesień" się skończyła wreszcie :/
Skontaktuj się z nami