Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Kornelia

Domyślnie Kornelia

zachęcam do komentowania!!

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-02-2025 o 19:46 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

nie za żółte czasami?

Domyślnie

Oj ze skórą to poszalałeś... totalnie żółto-pomarańczowa. Niezbyt korzystne cięcie lewej ręki, mdło przyciemniona (winietą?), bałagan we włosach.
    Czarny żałobny strój do takich radosnych okoliczności przyrody? Jakoś mi się to gryzie.

Domyślnie

aha winieta, to ją usunę.
    a jak w LR usunąć ten nadmiar zółtego? jeszcze się gubię w tych wszystkich suwaczkach od kolorów.

Domyślnie

Jak masz zakładkę HSL/Color to kliknij na żółty albo pomarańczowy i przy suwaku Saturation zjedz na minus - ile to już sam sprawdź. Możesz też troszkę zmienić odcień Hue, ale ostrożnie z tym.

Domyślnie

wrzucę jeszcze raz (i ostatni żeby nie zaśmiecać wątku) z uwzględnieniem Waszych uwag, za które jestem niezmiernie wdzięczny!!

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

i jak teraz?
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-02-2025 o 19:47 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Nadal za dużo. Odpaliłem w Lr i troszkę ruszyłem suwakami, zobacz sam:

http://beforeandafter.pl/Kornelia/
    (najeżdżasz myszką i się zmienia)

Chyba natutalniej jednak teraz.

Domyślnie

S4INT ma rację i dobrze pokazał przykład.
    A teraz zadanie domowe. Przepraszam weekendowe.
    Zapraszasz Kornelię na weekend w kilka ciekawych miejsc, zabieracie przy okazji walizkę ciuchów i w przyszłym tygodniu pokazujesz nowe zdjęcia bo modelka super .

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

no tak, może i dalej moje za mocne ale wiecie jak jest dziewczyny chcą pokazać na zdjęciach jakież to one nie są piękne i opalone a bladość czy nawet naturalność do nich nie przemawia i tak wychodzi, że zdjęcia są dwa, jedno na nk i fb a drugie dla mnie
    Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radeko Zobacz posta
    no tak, może i dalej moje za mocne ale wiecie jak jest dziewczyny chcą pokazać na zdjęciach jakież to one nie są piękne i opalone a bladość czy nawet naturalność do nich nie przemawia i tak wychodzi, że zdjęcia są dwa, jedno na nk i fb a drugie dla mnie
    Pozdro
    No tak ale z twojego nie bardzo wynika, że modelka jest oplanona, a raczej, że po ostrej żółtaczce bidulka

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów