Poszukuje programu który stworzy mi menu do płyt DVD i nie spapra jakości filmów. Materiał filmowy otrzymuje w 720p w mp4 po wrzuceniu do programu np xlisoft jakość spada na łeb na szyje.
Szukaj
Poszukuje programu który stworzy mi menu do płyt DVD i nie spapra jakości filmów. Materiał filmowy otrzymuje w 720p w mp4 po wrzuceniu do programu np xlisoft jakość spada na łeb na szyje.
idvd.
To idvd to nie jest czasem pod Mac'a?? Ja potrzebuję program na PC.
Hej,
http://pobieralnia.pl/kategoria,darm...u-do-plyt.html
i reszta z Pana Googla
Pozdrawiam
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Przetestuje te programy, z pana googla korzystam i sprawdziłem już mnóstwo programów i problem tkwi w tym że jak jakiś czyta mp4 to jest już cud a drugi że jak stworzy menu i nagra na płyte to jakość materiału 720p spada masakrycznie.
Ponawiam pytanie czy zna ktoś program do którego wrzucę kilka klipów w mp4 i rozdz. 720p, a on utworzy mi płytę z menu do wyboru tych klipów, ale bez straty jakości bo wszystkie wypluwają mi 480p.
a na jakie płyty chcesz to nagrać ? dvd, blu ray ? coś innego ?
OK więc doczytałem pytanie.
Nie ma możliwości nagrać na format dvd 720p ani żadnego innego !
Jedynie słuszny to 720×576.
Jeśli chcesz zachować wyższe rozdzielczości to niestety musisz zmienić płytę na blu ray, czy hd dvd
Ostatnio edytowane przez Zibi1970 ; 25-08-2011 o 15:04
Usunięto komercyjną stopkę w podpisie!
Ostatnio edytowane przez bboy4 ; 28-08-2011 o 09:38
Nikon D3100 + Nikkor 18-105 VR + Nikkor 35 1.8G + Nikkor 55-300 VR + Samyang 8mm CSII + TC Tamron x1.4 AF....
Skontaktuj się z nami