Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Program do tworzenia menu na płytach DVD

Poszukuje programu który stworzy mi menu do płyt DVD i nie spapra jakości filmów. Materiał filmowy otrzymuje w 720p w mp4 po wrzuceniu do programu np xlisoft jakość spada na łeb na szyje.

Domyślnie

To idvd to nie jest czasem pod Mac'a?? Ja potrzebuję program na PC.

Domyślnie

Przetestuje te programy, z pana googla korzystam i sprawdziłem już mnóstwo programów i problem tkwi w tym że jak jakiś czyta mp4 to jest już cud a drugi że jak stworzy menu i nagra na płyte to jakość materiału 720p spada masakrycznie.

Domyślnie

Ponawiam pytanie czy zna ktoś program do którego wrzucę kilka klipów w mp4 i rozdz. 720p, a on utworzy mi płytę z menu do wyboru tych klipów, ale bez straty jakości bo wszystkie wypluwają mi 480p.

Domyślnie

a na jakie płyty chcesz to nagrać ? dvd, blu ray ? coś innego ?

OK więc doczytałem pytanie.

Nie ma możliwości nagrać na format dvd 720p ani żadnego innego !
    Jedynie słuszny to 720×576.

Jeśli chcesz zachować wyższe rozdzielczości to niestety musisz zmienić płytę na blu ray, czy hd dvd
    Ostatnio edytowane przez Zibi1970 ; 25-08-2011 o 15:04
    Usunięto komercyjną stopkę w podpisie!

Oszczędny w słowach Awatar bboy4
    Miasto
    Aleksandrów Kujawski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez juggler Zobacz posta
    program do którego wrzucę kilka klipów w mp4 i rozdz. 720p, a on utworzy mi płytę z menu do wyboru tych klipów, ale bez straty jakości
    Nero 7 Ultra może stworzyć Menu DVD w bardzo prosty spsób, bez zmiany jakości filmu , oraz wielkości plików.... Do wyboru jest kilka arkuszy Menu z widokiem klipów....
    Ostatnio edytowane przez bboy4 ; 28-08-2011 o 09:38
    Nikon D3100 + Nikkor 18-105 VR + Nikkor 35 1.8G + Nikkor 55-300 VR + Samyang 8mm CSII + TC Tamron x1.4 AF....

Uprawnienia umieszczania postów