Szukaj
NIESTETY nie masz racji. kwaśne deszcze i spływ wód z sąsiednich pól "nieekologicznych" czynią uprawy niestety nieczystymi.
Przypomniała mi się anegdota mojego kolegi jak to jego żona przyniosła z targu truskawki. Piękne, czerwonie bez robaków. Kolega mówi łał. Żona jego, że nie pryskane. Kolega rzeczowo zapytał skąd wiesz na to jego żona że pan sprzedawca jej powiedział.
Daj link do tych owoców
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
podstawowy zarzut to fakt ze to zdjecie nie jest apetyczne, a taki jest cel robienia tego typu fot
a wynika to z totalnej niedbalosci o szczegoly i z kompletnego braku doswiadczenia w tym temacie
Road to Manila
Kwestia apetyczności, to jest kwestia gustu i osądu. Dla jednego apetyczna będzie kiełbasa wiejska, dla innego kanapka z brokułem. O tym co dla kogo apetyczne świadczy to, że są różne restauracje i różna klientela: jeden pójdzie do czegoś w typie chłopskiego jadła, inny do baru sushi.
I uwaga: jeśli ktoś uważa, że jego gust i poczucie apetyczności jest jedynie obowiązujące i jedyne poprawne na świecie - należy pogratulować takiemu samopoczucia (i mądrości). Jeśli dla kogoś to jest 'podstawowy zarzut' - ja bym się w ogóle nie przejmował, Autorko!
![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Powiem tak - jak robilem zdjecia dla finlandii to osoba ktora widziala zdjecia piwiedziala - nie pije alkoholu ale patrzac na to zdjecie nabralam ochoty na dinka
Ta fotka to nic wiecej jak amatorski pstryk i tak ja nalezy oceniac
Road to Manila
A, nie, skoro robiłeś dla Finlandii, to masz rację, przepraszam. Oczywiście nei wiedziałem, że z tak wielkim znawcą mam przyjemność.
Oczywiście się wygłupiłem, jak można w ogóle dyskutować z kimś, kto robił zdjęćie dla Finlandii. Przepraszam bardzo, przecież wiadomo, że jak ktoś robił zdjęie dla Finlandii, automatycznie ma rację. Pozwolę sobie tylko zauważyć, że powinieneś sobie to wpisać do stopki, żeby każdy wiedział, że ma do czynienia z nieomylnym i nie wygłupił się jak ja, mający inne zdanie.
PS
A swoją drogą, dobrze, że nie robisz zdjęć muszli klozetowych, bo wszystkim zachciałoby się sikać...
Ostatnio edytowane przez 2pompony ; 18-08-2011 o 12:55
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
życzę Ci byś umiał takie zdjęcia robić, czytając twoją wypowiedz do tej uszki to nie chce mi sie sikać tylko wymiotować.
Pamietaj, że na tym fotum są osoby obdarzone specyficznym poczuciem smaku i sterymności. Jeśli ktoś pokazuje zdjęcie jedzenia, z założenia jedzienie to nie jest chłopskim żarciem podanym w korytku. Jeśli ktoś pokazuje jedzienie śniadaniowe, z załozenia delikatne i czyste i lekkostrawne pokazuje je tandetnie i w ogólnym bałaganie musli się liczyć z krytyką
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
TO widzisz, w końcu w jednym się zgadzamy. Czytając takie zdanie: ja robiłem dla jakiejś firmy, więc moje zdanie jest lepsze i ja się lepiej znam - otóż czytając takie wypociny mnie też chce się rzygać.
pozdrawiam bombelkowo
Chwila, chwila jak macie sie zamiar kłócić to proszę was nie tu.
Tak jest to amatorski pstryk
tego mi brakowało, żeby wyjaśnić znaczenie do zdjęcia.
i tyle ; /
tylko szkoda, że ranicie swoimi uwagami innych,
BO ja rozumiem krytykę i ja ją przyjmuje pozytywnie
BO wiem, że jest nad czym pracować
BO właśnie po to wszystko powstało, żeby wyjaśnić, pomóc, ocenić, itp.
a wszyscy dokładnie wiemy, że gusty są inne.
ehh...
Pozdrawiam :}
D300s
Wrobaszek.pl <-- w budowie !
Skontaktuj się z nami