ZbychuO a jeszcze zapytam - Twoj wezyk to oryginal Nikona czy cos podobnego jak z linku
?
Szukaj
ZbychuO a jeszcze zapytam - Twoj wezyk to oryginal Nikona czy cos podobnego jak z linku
?
Calme nie mam jeszcze wężyka, ale jak będę kupował to ten![]()
co do tego bracketingu z pilotem: trzymając cały czas wciśnięty zrobi wciąż tylko jedno zdjęcie, więc musisz np. 3 razy przycisnąć guzik na pilocie dla 3 zdjęć z włączoną opcją bracketingu
D70s + Nikkor 18-70 ED + Sigma 70-300 APO DG Macro + ML-L3
Uuuuuu to widze jednak, ze pilot nie dla mnie jest w takim raziedzieki wezykowi d80 zalatwial mi to w sekunde - choc i wtedy nie zawsze udalo sie przy szybkim wietrze czy fali np zlapac praktycznie ten sam kadr - wiec z pilotem byloby juz calkiem nieciekawie - no coz - duza szkoda w takim razie
Hmm moi mili czyli podsumowujac jednak nie ma pilota co by lyknal bracketing ?![]()
Czy to aż tak uciążliwe nacisnąć 3 razy przycisk, zamiast 1?
A pilotem jak robi się breacketing?
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
gdzies chyba widzialem tu dyskusje na temat pilota i z tego co pamietam to pilotem nie zrobisz serii - ale tak jak mowie nie mam pewnosci !!! Ja sie od dluzszego czasu zastanawiam nad takim tez wyborem i wolalbym wezyk, takie wewnetrze odczucie ze pewniejszy od pilota, wezykiem ustawisz AF a pilotem nie. Moze to nic specjalnego ale ja wole wezyk (chodz nie chce sie zapierac bo nie wiem co moze mi przyjsc do glowy i jeszcze kupie pilota)
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Czyli Panowie i Paniejak to w koncu jest z tym pilotem ???
Skontaktuj się z nami