Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Wężyk a pilot

Domyślnie

ZbychuO a jeszcze zapytam - Twoj wezyk to oryginal Nikona czy cos podobnego jak z linku
    ?

Domyślnie

Calme nie mam jeszcze wężyka, ale jak będę kupował to ten

Domyślnie

Ok zgodnie z obietnica wrzucam fotki jak to wyglada wewnatrz \

ps. Zbycho testowales moze juz ten bracketing ?

Domyślnie

co do tego bracketingu z pilotem: trzymając cały czas wciśnięty zrobi wciąż tylko jedno zdjęcie, więc musisz np. 3 razy przycisnąć guzik na pilocie dla 3 zdjęć z włączoną opcją bracketingu
    D70s + Nikkor 18-70 ED + Sigma 70-300 APO DG Macro + ML-L3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KDZ Zobacz posta
    co do tego bracketingu z pilotem: trzymając cały czas wciśnięty zrobi wciąż tylko jedno zdjęcie, więc musisz np. 3 razy przycisnąć guzik na pilocie dla 3 zdjęć z włączoną opcją bracketingu
    Uuuuuu to widze jednak, ze pilot nie dla mnie jest w takim razie dzieki wezykowi d80 zalatwial mi to w sekunde - choc i wtedy nie zawsze udalo sie przy szybkim wietrze czy fali np zlapac praktycznie ten sam kadr - wiec z pilotem byloby juz calkiem nieciekawie - no coz - duza szkoda w takim razie

Domyślnie

Hmm moi mili czyli podsumowujac jednak nie ma pilota co by lyknal bracketing ?

Domyślnie

Czy to aż tak uciążliwe nacisnąć 3 razy przycisk, zamiast 1?
    A pilotem jak robi się breacketing?
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    Czy to aż tak uciążliwe nacisnąć 3 razy przycisk, zamiast 1?
    A pilotem jak robi się breacketing?
    Wigi - uciazliwe nie uciazliwe - ale tu chodzi o szybkosc - bracketing pod hdr im szybciej wykonany tym lepiej
    To ja sie wlasnie pytam jak pilotem sie robi - wezykiem naciskam raz i robi mi 3 klatki w sekunde

Domyślnie

gdzies chyba widzialem tu dyskusje na temat pilota i z tego co pamietam to pilotem nie zrobisz serii - ale tak jak mowie nie mam pewnosci !!! Ja sie od dluzszego czasu zastanawiam nad takim tez wyborem i wolalbym wezyk, takie wewnetrze odczucie ze pewniejszy od pilota, wezykiem ustawisz AF a pilotem nie. Moze to nic specjalnego ale ja wole wezyk (chodz nie chce sie zapierac bo nie wiem co moze mi przyjsc do glowy i jeszcze kupie pilota )
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Czyli Panowie i Panie jak to w koncu jest z tym pilotem ???

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów