Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Matematyka astronomiczna.

Policz rysy na tym szkle:

Przednia soczewka:

Tylna:

Jaki Waszym zdaniem ten miliard rys może mieć wpływ na zdjęcia?

Domyślnie

troche dziwne pytanie. Zrob zdjecie i zobaczysz Co napewno bedzisz mial to zalamania swiatla i mozliwe ze duza utrate kontrastu - cos w stylu filtra zmiekczajacego. Tak mi sie przynajmniej wydaje

Domyślnie

Na pierwszym bardzo ładne koliste bliki Ci wyszły!
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

a teraz pytanie za 100 punktów (z czystej ciekawości): co to za szkło i do czego takie gratisy dorzucają? bo skoro pytasz o takie rzeczy to mniemam że nie jest twój od nowości...
    ;]

Domyślnie

Do manualnego Nikkora 180. Na szczęście sprzedawca uznaje zwroty. Szkło miało mieć zaledwie trzy mikroryski. Czy mnie się wydaje czy jest ich z deczka więcej? Może ja halucynuję?
    Kupiłem z braku dobrej oferty na AF-owego Nikkora 180, ale pobył u mnie zaledwie jedną noc

Domyślnie

a to ci pech.. m.in. dlatego staram się zawsze kupowac ze swojego województwa żeby odebrać osobiście chyba, że już naprawdę nie ma u mnie żadnego to wtedy wysyłka.
    Ostatnio edytowane przez Aeon88 ; 11-08-2011 o 09:59
    ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korsarz Zobacz posta
    ...Szkło miało mieć zaledwie trzy mikroryski. Czy mnie się wydaje czy jest ich z deczka więcej? Może ja halucynuję...
    Te zdjęcia są tendencyjne
    Sprzedawca mówił prawdę - trzy micro ryski są. Resztę dostałeś w gratisie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aeon88 Zobacz posta
    a to ci pech.. m.in. dlatego staram się zawsze kupowac ze swojego województwa żeby odebrać osobiście chyba, że już naprawdę nie ma u mnie żadnego to wtedy wysyłka.
    No pech nie pech, bo zwrócił kasę. A dziwne, ma kilka tysięcy pozytywów na all, niby poważny gość, ale widać pozory mylą. Ja też już żadnego szkła nie kupię bez osobistego macania i to samo polecam Kolegom - w tym celu ten wątek stworzyłem.

Domyślnie

Posiadasz jakieś sample z tego obiektywu? Z czystej ciekawości z pewnością wszyscy chcieliby wiedzieć, co jest do uzyskania takim obiektywem.
    D3000 + N18-55 + T70-200 + Helios 58 | PSAM Mode ON

Domyślnie

Rysy na przedniej soczewce, przy tej ogniskowej i świetle nie powinny być widoczne, ale na tylną nie ma rady, będzie je widać i to mocno.
    Nikon D90, 18-105, 35, 70-300, SB-900, kilka manualnych szkieł, mieszek, pierścienie pośrednie i statyw

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów