Szukaj
troche dziwne pytanie. Zrob zdjecie i zobaczyszCo napewno bedzisz mial to zalamania swiatla i mozliwe ze duza utrate kontrastu - cos w stylu filtra zmiekczajacego. Tak mi sie przynajmniej wydaje
Na pierwszym bardzo ładne koliste bliki Ci wyszły!
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
a teraz pytanie za 100 punktów (z czystej ciekawości): co to za szkło i do czego takie gratisy dorzucają?bo skoro pytasz o takie rzeczy to mniemam że nie jest twój od nowości...
![]()
;]
Do manualnego Nikkora 180. Na szczęście sprzedawca uznaje zwroty. Szkło miało mieć zaledwie trzy mikroryski. Czy mnie się wydaje czy jest ich z deczka więcej? Może ja halucynuję?
Kupiłem z braku dobrej oferty na AF-owego Nikkora 180, ale pobył u mnie zaledwie jedną noc![]()
a to ci pech.. m.in. dlatego staram się zawsze kupowac ze swojego województwa żeby odebrać osobiściechyba, że już naprawdę nie ma u mnie żadnego to wtedy wysyłka.
Ostatnio edytowane przez Aeon88 ; 11-08-2011 o 09:59
;]
Posiadasz jakieś sample z tego obiektywu? Z czystej ciekawości z pewnością wszyscy chcieliby wiedzieć, co jest do uzyskania takim obiektywem.![]()
D3000 + N18-55 + T70-200 + Helios 58 | PSAM Mode ON
Rysy na przedniej soczewce, przy tej ogniskowej i świetle nie powinny być widoczne, ale na tylną nie ma rady, będzie je widać i to mocno.
Nikon D90, 18-105, 35, 70-300, SB-900, kilka manualnych szkieł, mieszek, pierścienie pośrednie i statyw
Skontaktuj się z nami