a kto wie kurcze moze to kosmitka;];]
Szukaj
a kto wie kurcze moze to kosmitka;];]
Zdecydowanie za mocno skóra wygładzona. Szczególnie na 1 i 3 widoczne jest to na dłoniach, które robią się gumowe. Na 1 za ciemne oczy. Ale to najlepsze ujęcie. Świetnie pokazana linia kości policzkowej. Ukryta mniej korzystna cecha budowy noska widoczna na trójce. Jest delikatnie, kobieco i nastrojowo. Szkoda braku miejsca z prawej.
Efekt kosmitki na dwójce związany jest z cięciem od góry głowy - kosmici wyobrażani są jako posiadający ogromną czaszkę, a tu to właśnie niezakończona krzywizna głowy sugeruje. Mnie to zdjęcie nie przypadło do gustu. Trójka to wspomniana już przesadna gładkość, połączona z płytką głębią. Zdjęcie zbyt sztuczne jak na mój gust. Przekombinowane, przestudiowane. Dziwna ilość detali w okolicach oka. Mocniej oświetlone ucho wydobyte na pierwszy plan.
Podobaja mi sie zdjecia pod względem kadrów i oświetleniaale nie przypadła mi do gustu obróbka skóry (bo reszta jest ok) tzn. konkretnie to że jest za bardzo "blurowana" sory ze uzywam takiego okreslenia bo nie wiem czym uzyskales taki efekt bo byc moze jakos inaczej ale z tym mi sie kojarzy
n na 1 - krawedz wlosow- łączenie ze skóra strasznie miekkie i rozmyte
ale to tylko taka moja uwaga :P no chyba ze czegos nie wiem albo mam dziwny gust ^^
Skontaktuj się z nami