Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Grzbiet górski - Tatry

Zapraszam

W poziomie

i w pionie

Domyślnie

Rozumiem ze krajobraz nieciakwy i wszystko jest zle ;] Norma.

Domyślnie

Myślę, że tak źle nie jest jak piszesz. Znawcą gór to ja nie jestem . Kolor jest ok, obróbka widać też dobra, może brak dobrego światła. Na 1 chmury jakby odsaturowane, nie pasują do reszty, no i takie małe zdjęcie. 2 poprowadziłeś mój wzrok ścieżką, ale kamień odrywa uwagę zbyt mocno Jakby lepiej przyświeciło to byłoby super. Tylko jak pisałem na górach to się ja za bardzo nie znam i chyba na reszcie też nie za bardzo to poczekaj może ktoś z większym doświadczeniem coś podpowie, chociaż ostatnio ciężko o komentarze
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

dwojka po obcieciu dolu jest bardzo fajnnym kwadratem....i kontrastem troszke podjedz

Domyślnie

Jak dla mnie dwójce brakuje nieco szerokości, pomysł z kwadratem też dobry. Warunki dość trudne, ale zapodana kolorystyka przekonuje mnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

O świetle już ktoś napisał, to nie będę powtarzał. Kadr może być wg mnie. Jedno co mi nie odpowiada w sposób zdecydowany to zieleń. Byłem w Tatrach wielokrotnie o różnych porach roku ale i lata również od czerwca do września. I nigdy nie trafiłem na taki jej odcień. Dla mnie niestety nie
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Po pierwsze do poprawy balans bieli....

pion

kwadrat

Autorze jezeli nie chcesz tych poprawek w swoim watku daj szybko znac to usune....

Domyślnie

Na obu jest za zielono .

Domyślnie

Z tą zielenią coś jest jednak nie tak,.. Pionowy kadr też jest nie najlepszym pomysłem na pokazanie grzbietu górskiego, bliżej więc mi do pierwszego kadru a i kolorystyka nie jest tu taka zła, z zastrzeżeniem do wypranego z koloru nieba. Pozdrawiam.

Domyślnie

Dziekuje za sugestie. No zielen nie była taka docelowo ale co tam ;] Wyszło jak wyszło obiecuje następnym razem sie poprawic. Aaa i rzeczywiście BB do poprawki. Dziekuje wszystkim

Uprawnienia umieszczania postów