Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: On Bridge.

Domyślnie On Bridge.

Moja kolejna walka z fotografia.

Postanowiłem nadal nie odpuszczać ale zmieniłem miejsce fotografowania i starałem się wprowadzić to co napisaliście w poprzednim temacie. Modelka również się starała więc mam nadzieje że coś zauważycie i docenicie

1.

2.

3.

Domyślnie

Co do koloru zdjęć, mnie taka "blada" obróbka nawet pasuje, co prawda mogłoby być "ciut" ciemniej.
    Podoba mi się zdjęcie 3 (tylko szkoda, że tak "nagle" obciąłeś plecy modelce, gdybyś tak nie naświetlił tego zdjęcia to fajne cienie byś uzyskał na twarzy modelki) oraz zdjęcie 1 (tylko trochę za dużo tego miasta za kratą - ja bym kadrował trochę niżej).
    Uważam, że te zdjęcia są ciekawsze od Twoich wcześniejszych.

Domyślnie

Nie podoba mi się.
    Kadry nieprzemyślane.
    Obróbka jakaś taka blada

1. Kadr-za dużo góry i za mało lewej strony(tu masz obcięte balony)
    2. Mina dziewczyny (a dokładnie zmarszczone czoło)
    3. Kadr może i Ok. jest, ale obróbka kiepska, może jak byś mniej rozjaśnił ją to by była lepsza.

Domyślnie

Dzięki za komentarze i pomoc bo w sumie to macie racje jest za jasno ale może pomoże EDIT z nowymi zdjęciami

Więc nowy komplecik z mniejszym rozjaśnieniem.

1.

2.

3.

Domyślnie

Fakt obróbka blada. Mi osobiście nie leży ta przerdzewiała siatka i przerdzewiały ogrodzenie czy co tam to jest.

Domyślnie

Obrobka jak wiadomo rzecz gustu, mnie akurat średni pasuje taka blada. najbardziej mi się jednak rzuca w oczy to, że te zdjęcia są nieostre. Nie wiem czy je specjalnie jakoś blurem potraktowałeś czy tak ci sprzęt rysuje.
    Sporo klocków spod znaku N

http://larky.pl

Domyślnie

Nie wyostrzyłem po zmniejszeniu rozmiaru ale chciałem żeby tak zostało bo akurat ta miękkość tutaj mi się podoba

EDIT: No i czasem PicturePush tak psuje zdjecia.
    Ostatnio edytowane przez DavidK-ce ; 10-08-2011 o 13:56

Uprawnienia umieszczania postów