Szukaj
Dwójka na tak, pozostałe przesadzone.
zgodzę się z poprzednikiem
1 i 3 strasznie przesadzone..
FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
"The wicked flee when none pursueth..."
a dla mnie jedynka jest bardzo ciekawe, wszystkie szczegóły powyciągane, a kontrast nadaje klimatu
Chciałem powyciągać szczegóły. Obróbka metodą prób i błędów. Czy aż tak strasznie przesadzone? No,nie wiem...
Aj tam.. mnie się one okropnie podobają....
Obróbka może być.. ale te emocje, ukazane życie! Jestem na TAK.
Emocje? Minę ma w stylu "No rób pan już i spie...uciekaj". Za Mosadem. Środkowe technicznie mi odpowiada, pierwsze i trzecie to taki a'la Dragan z automatycznych akcji Photoshopowych. Poza tym na trzecim chyba dalsze oko jest ostre, co denerwuje. Wracając do dwójki, kadr leży. Ręce w kieszeni, więc widać jedynie małe fragmenciki dłoni. Dodatkowo cięcie nóg dla mnie nieszczęśliwe - nie wiadomo czy to spodnie, spódniczka, może jakiś kilt czy co? Przy takim ubiorze, raczej bym ujął albo całą postać z drogą w tle, albo bardziej w "swobodny" portret poszedł.
KWs,napisał:
"Emocje? Minę ma w stylu "No rób pan już i spie...uciekaj"."
-Gruba przesada.Było wręcz odwrotnie. I nie sądzę by to było widać na zdjęciach.
"... taki a'la Dragan z automatycznych akcji Photoshopowych."
-Nie wiem co to jest.
" Dodatkowo cięcie nóg dla mnie nieszczęśliwe - nie wiadomo czy to spodnie, spódniczka, może jakiś kilt czy co?"
-No utaj to się uśmiałem.W centralnej Polsce chłop w spódniczce,albo w kitlu.
Dobre.
Numer dwa zdecydowanie najlepsze. Do tego jesli juz wybralbym 3, ale z taka sama obrobka, jak 2. Ta zastosowana, jest ciut zbyt intensywna.
D800, Tamron 28-75,N17-35 f/2.8, N35 f/2, N50 f1.8G, N85 f/1.8, N80-200 f/2.8, i kilka lampek
w drugim systemie 600D + kit i przejsciowka Nikon - EOS, Samyang 8mm
A przepraszam bardzo, skąd ja mam wiedzieć po zdjęciu, że to centralna Polska, a nie Rosja, Szkocja, czy jakikolwiek inny kraj gdzie są swetry?
Skontaktuj się z nami