Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Foszek? Daj spokój. Napisałem, że znam już Twoje zdanie, podziękowałem ale nie widzę potrzeby gadania o tym w kółko. Nie tylko Twoja opinia liczy...

Nie chce nikogo przekonywać, nie podobają się, ok, może innym razem. Ale jak ktoś nie widzi samochodu, nie widzi nic oprócz bałaganu to moim zdaniem przesadza.
    Najgłupszy argument? Sorry, specjalnie obcinałem czarny podczas obróbki, więc efekt jest zamierzony. Tak mi się bardzie podobało, tak zrobiłem. Celowo tak wykadrowane, celowo tak obrobione. Nie uważam tego za "najgłupszy argument" bo kilku osobom wcześniej klimat zdjęć się podobał (i to właśnie przez zamierzone działania). Więc spokojnie "chłopie".

Dzięki za opinię. Nie uważam, że dorównałem fotografom z Opla, na niczym się nie wzorowałem. Chciałem by było inaczej, z charakterem a samo autko, dość popularne na naszych drogach, wyglądało korzystnie. Pozdrawiam!

Domyślnie

Zdjęcia ok, i pewnie było by fajniej jak by kolor auta był jaśniejszy (choć ja osobiście lobię bardziej mroczne zdjęcia).
    Fatalnie dlamnie prezentuje się ta ramka pod przednią tablicą :/

Natomiast z innej beczki od premiery tego opla zacząłem się zastana nawiać się czy to auto mi się podoba (ups) o zgrozo ładny opel tego jeszcze nie było ( :/ ) Parę dni temu będąc u naszych zachodnich sąsiadów miałem okazje tym pojeździć i stwierdzam, spokojnie to znowu plastikowa mydelniczka, a już myślałem .....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Ja się podpisuję w pełni pod zdaniem KWs. Komentarz "jak z katalogu" mocno mnie zdziwił, przeglądając ten wątek. Pracuj dalej

pzdr

Domyślnie

Jeszcze tylko zapytam, używałeś CPL'a?

Domyślnie

audik - ładną ramkę pod rejestrację dają w zamojskim Oplu, nie? ;p

Cytat Zamieszczone przez KWs Zobacz posta
    Jeszcze tylko zapytam, używałeś CPL'a?
    Nie, pod tę średnicę obiektywu nie posiadam.

marki - też nie widzisz samochodu? :P No szkoda, że w pełni ale dzięki za odwiedziny.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów