Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Natalia

Domyślnie

No a ja się przyczepię tak jak Kolega wyżej wkurza mnie ta nieostrość na 2 oczy jak dla mnie to podstawa kiedy widać twarz fotografowanej osoby no nie ma innej możliwości muszą być ostre(takie jest moje odczucie) no i te ciemne doły też troszkę mi nie pasuję mam wrażenie że przez nieoświetlenie dolnej części kadru tracą na wyglądzie łokcie modelki ogólnie secik tylko w porządku
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

Moja kobieta mówi - "Lubi to"
    Podobno makeup doskonale dopasowany do "propów"

Tylko cytuję wypowiedź - ja sie nie znam na makeup ale podobają mi się fotki - Aj Lajk

Pozdro

Aga&tomek
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Domyślnie

Ogólnie secik mi się podoba - 1 i 2 najbardziej, jednak zdecydowanie usunąłbym zupełnie, ew. zmniejszył do minimum winietę. Nr 4, jak już wspomniano, jest w zupełnie innej tonacji - poprawiłbym WB, bo uważam że zdjęcie też fajne, chociaż lekko przyciasnawe MZ. Trójeczka tez ciekawa, ale w oczy rzuca mi się zbyt dużo wolnej przestrzeni u góry i choć na jedynce jest jej tyle samo, to nie przeszkadza mi tak bardzo. Reasumując - zdjęcia mi się podobają, choć co nieco bym poprawił.

PS. Po krótkim namyśle muszę dopisać, że jedynka jest moim zdecydowanym faworytem i to pomimo zaciemniającej łokcie winiety
    clusca
    Fufu X

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów