Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Natalia

Domyślnie

Witaj

Temat owoców często jest bardzo ograny. Natomiast w tym przypadku myślę, że bardo fajnie sobie poradziłeś. Po pierwsze widać, że sesja jest przemyślana i dopracowana, makeup, owoce, tło współgrają nie ma rozpraszającego dysonansu.

Ekspresywność modelki to tez duży plus, to kropka nad i - ważne dopełnienie stylizacji.

Sam nie jestem przekonany tylko co do winiety - nie wiem czy dobrze pasuje do takich żywiołowych, pełnych kolorów kadrów.

Domyślnie

Jedynka i dwójka na tak. Na trójce za duże podbicie lokalnego kontrastu (albo czegoś pochodnego). Czwórka odbiega już obróbką i poziomem. Na jedynce przyczepiłbym się ciemnego dołu (wspomniana wcześniej winieta). Dwójka zatem wydaje się najlepsza. Tym bardziej, że jak zakryjesz ręką wisienki to powstaje porządny, studyjny portrecik. Chociaż z nimi też jest dobrze. Pozdrawiam

Domyślnie

Fajny set, tylko troche przeszkadza niekonsekwencja w kolorystyce, kazde zdjecie inaczej stonowane...
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Mnie najbardziej podoba się nr 2.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

secik fajny, ale jeśli idzie o kolorystyke, to jedynie odstaje i nie podoba mi się bonus z mocnym żółtym zafarbem - czyżby WB pojechał? ...bo nawet kolor włosów się zmienił

--------
    numeracja zdjęć ułatwia odwoływanie się, więc jest raczej zalecana
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Domyślnie

Dzięki za uwagi! Zgadza się 3 jest przeostrzona i dlatego odbiega kolorystycznie od reszty... wcześniej tego nie zauważyłem. W oryginale był lekki FF i chyba za bardzo chciałem to naprawić. Jeśli chodzi o bonus to faktycznie był problem z WB bo w czasie zdjęć padły mi baterie w lampie systemowej i do softboxu wrzuciłem zwykłą żarówkę :] Mieliśmy jednak gotowy make up i głupio było by tego nie wykorzystać.

Domyślnie

Pierwsze i drugie są super.

Domyślnie

mniam mniam
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Mnie najbardziej razi kwestia GO.
    Nie rozumiem jaki sens miało na 2 wycięcie z GO zarówno owoców, jak i części twarzy. Nie rozumiem również zabiegu na 3 - czemu dłonie z jabłkiem są poza GO ?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów