Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

A ja tylko powiem, że nie lubię 18-105. Może dlatego, że moim pierwszym szkłem była 35. :P

Domyślnie

To będzie moja pierwsza lustrzanka. Mozna powiedziec ze jestem jeszcze w tym temacie zielona. Myslalam najpierw o d90 dlatego wlasnie ze jest tanszy, ale jednak wybralam d7000 ze wzgledu na nagrywanie HD, a jak juz wspomnialam taka funkcja bedzie mi potrzebna niedlugim czasie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micz87 Zobacz posta
    P.S. Nie odpowiedziałeś mi czym robisz takie ładne widoczki dostępne w Twojej galerii
    te widoczki to jest to co sprawia mi przyjemnosc i moj swir.....jedni robi ababy inni dzieci a jeszcze innii wesela a ja robie widoczki Masz PW

Domyślnie

oj sorki FullHD. A orientujesz sie moze np zapis 30 minutowy jakiej pamieci potzrebuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ny123 Zobacz posta
    oj sorki FullHD. A orientujesz sie moze np zapis 30 minutowy jakiej pamieci potzrebuje?
    Zależnie od kompresji od 2 GB do hmmm, 10-12GB może i więcej - nie wiem jaki codec ma D7000 a dane podaje orientacyjne na podstawie filmów pełnometrażowych FullHD i po przeliczniu na 30 minut
    Nic i Panasonic G3

Micro Four Thirds - moje doświadczenia z Micro 4/3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micz87 Zobacz posta

P.S. Nie odpowiedziałeś mi czym robisz takie ładne widoczki dostępne w Twojej galerii
    Faktycznie ładne zdjęcia, a większość jest podpisana (aparat i parametry), patrz pod zdjęciem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów