Toskańskiego cudu ciąg dalszy
Szukaj
Toskańskiego cudu ciąg dalszy
szczena w dół... jak dla mnie bomba...
"Jestem świadkiem, a zdjęcia, które robię – to moje świadectwo. Wydarzenia, które dokumentuję nie powinny być nigdy zapomniane i nigdy nie powinny się powtórzyć." James Nachtwey
Swiatlo, kadrowanie i sam motyw extra, ale niestety az bije sztucznoscia. moje slepka widzialy wiele tecz, w roznych czesciach swiata, ale takiej nigdy![]()
Takiej to znaczy jakiej? Bo nie kumam o co Ci chodzi? To że widziałeś wiele nie oznacza chyba że widziałeś wszystko...Swiatlo, kadrowanie i sam motyw extra, ale niestety az bije sztucznoscia. moje slepka widzialy wiele tecz, w roznych czesciach swiata, ale takiej nigdy![]()
Z mobila wysłane.
Ależ pięknie się działo! :O
Co tu pisac, może i ładne ale, że mocno pojechane (w sensie: suwakami) to napewno.
d300
Oczywisce ze nie widzialam, i wiesz ze cieszy mnie to ogromnie? Mam nadzieje jeszcze duzo zobaczycLapiecie wszyscy za slowka, az tak zawile jest to co napisalam czy chodzi o zwykle podbijanie watku? Chodzilo mi oczywiscie o zbyt mocna obrobke, w mojej ocenie tecza i niebo w jej tle wygladja nienaturalnie, rzecz gust jak widac po innych komentarzach i tyle. POZDRAWIAM
![]()
Jestem KOBIETA!
Przepraszam za ciety jezyk, mam go po mamie wiedzmiePisze wprost ale zawsze SZCZERZE
Skontaktuj się z nami