Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Za drugim łukiem tęczy...

Toskańskiego cudu ciąg dalszy

Domyślnie

szczena w dół... jak dla mnie bomba...
    "Jestem świadkiem, a zdjęcia, które robię – to moje świadectwo. Wydarzenia, które dokumentuję nie powinny być nigdy zapomniane i nigdy nie powinny się powtórzyć." James Nachtwey

Domyślnie

Swiatlo, kadrowanie i sam motyw extra, ale niestety az bije sztucznoscia. moje slepka widzialy wiele tecz, w roznych czesciach swiata, ale takiej nigdy

Domyślnie Re: Za drugim łukiem tęczy...

Swiatlo, kadrowanie i sam motyw extra, ale niestety az bije sztucznoscia. moje slepka widzialy wiele tecz, w roznych czesciach swiata, ale takiej nigdy
    Takiej to znaczy jakiej? Bo nie kumam o co Ci chodzi? To że widziałeś wiele nie oznacza chyba że widziałeś wszystko...

Z mobila wysłane.

Domyślnie

Ależ pięknie się działo! :O
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Co tu pisac, może i ładne ale, że mocno pojechane (w sensie: suwakami) to napewno.
    d300

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Ależ pięknie się działo! :O
    Andrzej niestety trafił na okres kiedy dużo padało... i chyba nie żałuje

Piękne zjawisko .Ja osobiście tą tęczę ostrzeliwałem z innej strony Toskanii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta
    Takiej to znaczy jakiej? Bo nie kumam o co Ci chodzi? To że widziałeś wiele nie oznacza chyba że widziałeś wszystko...

Z mobila wysłane.
    Oczywisce ze nie widzialam, i wiesz ze cieszy mnie to ogromnie? Mam nadzieje jeszcze duzo zobaczyc Lapiecie wszyscy za slowka, az tak zawile jest to co napisalam czy chodzi o zwykle podbijanie watku? Chodzilo mi oczywiscie o zbyt mocna obrobke, w mojej ocenie tecza i niebo w jej tle wygladja nienaturalnie, rzecz gust jak widac po innych komentarzach i tyle. POZDRAWIAM
    Jestem KOBIETA!
    Przepraszam za ciety jezyk, mam go po mamie wiedzmie Pisze wprost ale zawsze SZCZERZE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta

Z mobila wysłane.
    Podtrzymuje..
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów