Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Jak zawsze na rudo ;)

Jakis niefart mam do rudych zwierzakow, jak nie wiewiorki to lisy. Spotkalem biedaka na Lofoten, siedzial na drodze jakby czekal na mnie, wiec urzadzilismy sobie krotka sesje

1.

2.

3.

4. Backstage
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

2 najbardziej mi się podoba.

Domyślnie

Tak. 2 świetna.
    | D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
    Pozdrawiam Mateusz Cofta

Domyślnie

Ja też oddaję głos na 2. MZ 3 troszeczkę za ciepła.
    Waldo 2008
    D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.

Domyślnie

Mi podoba się ciut bardziej 3 od 2
    Dobre zdjęcia
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Świetne - 2 . To jakieś oswojone ?
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Świetne - 2 . To jakieś oswojone ?
    No wlasnie nie, siedzial na drodze i malo brakowalo zebym go przejechal a pozniej zrobilismy sobie sesje Najpierw wszystko zjadal a pozniej zakopywal

Dzieki za komentarze .
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

zdjęcia bardzo ładne mi najbardziej do gustu przypadła 2, natomiast nie ukrywam że dziwi mnie trochę to, że nie uciekał (czasami może to być oznaka wścieklizny i dobrze jest uważać)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    zdjęcia bardzo ładne mi najbardziej do gustu przypadła 2, natomiast nie ukrywam że dziwi mnie trochę to, że nie uciekał (czasami może to być oznaka wścieklizny i dobrze jest uważać)
    Wscieklizna nie wystepuje w Norwegii od 2003 roku, wiekszosc zwierzat udalo sie zaszczepic reszte chorych wybito. Od tamtej pory nie zanotowano przypadkow wcieklizny

Mnie kiedys dziwily bieliki siadajace na sasiednim kamieniu i czekajace kiedy spuscisz oko z udka kurczaka, albo losie zagladajace przez okno o 5 rano Jak ludzie nie biegaja z dzidami za kazdym dzikim miesem to trafiaja sie rozne mile sytuacje

Domyślnie

ehhhh...no tak Norwegia i wszystko jasne, tam rzeczywiście nie uciekają, bo i ludzie zachowują się po ludzku. U nas to bardziej w zimie może się zdarzyć, że nie zwiewają, ale w lecie ja jeszcze nie trafiłem nigdy na tak towarzyskiego i zdrowego lisa. Życzę wielu takich okazji, bo bardzo przyjemnie się je ogląda

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów