Szukaj
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Tak. 2 świetna.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Ja też oddaję głos na 2. MZ 3 troszeczkę za ciepła.
Waldo 2008
D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.
Mi podoba się ciut bardziej 3 od 2
Dobre zdjęcia![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Świetne - 2 . To jakieś oswojone ?
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
zdjęcia bardzo ładne mi najbardziej do gustu przypadła 2, natomiast nie ukrywam że dziwi mnie trochę to, że nie uciekał (czasami może to być oznaka wścieklizny i dobrze jest uważać)
Wscieklizna nie wystepuje w Norwegii od 2003 roku, wiekszosc zwierzat udalo sie zaszczepic reszte chorych wybito. Od tamtej pory nie zanotowano przypadkow wcieklizny
Mnie kiedys dziwily bieliki siadajace na sasiednim kamieniu i czekajace kiedy spuscisz oko z udka kurczaka, albo losie zagladajace przez okno o 5 ranoJak ludzie nie biegaja z dzidami za kazdym dzikim miesem to trafiaja sie rozne mile sytuacje
![]()
ehhhh...no tak Norwegia i wszystko jasne, tam rzeczywiście nie uciekają, bo i ludzie zachowują się po ludzku. U nas to bardziej w zimie może się zdarzyć, że nie zwiewają, ale w lecie ja jeszcze nie trafiłem nigdy na tak towarzyskiego i zdrowego lisa. Życzę wielu takich okazji, bo bardzo przyjemnie się je ogląda![]()
Skontaktuj się z nami