Szukaj
na 9 młody wygląda jak zombie...
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
duzo lepsze niz twoj poprzedni repo.
7,9- twarz do poprawki. zastanawiam sie czy tego nie widzisz, czy tak specjalnie.
no nie wiemna pewno to jest na minus.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
kadrowo bardzo fajne, na 10 ten sufit to mi się nie podoba, chociaż generalnie wykorzystanie tych "niebieskich" akcentów oświetlenia na 10, 11 i 15 bardzo mi się widzi. I mam cokolwiek mieszane uczucia do 6 i 9 za ich hmmm...jakby to napisać "hadeerowatość" nadmierną, aczkolwiek muszę jeszcze obejrzeć w domu na porządnym monitorze
co mi się podoba :5 za całokształt, 7 za moment, 10 za ten kadr, co mi się nie podoba i to nie pierwszy raz to te twarze za 9 bym cie osobiście zamordował (jak bym był panem młodym) przypuszczam że na powiększeniu to jest masakra na twarzy, na 3 mogłeś troche unieść obiektyw, dół niepotrzebny a kościół cały by się przydał, reszta jak zwykle kolorowo/hdr`owo
sporo gratów
no i obejrzałem na porządnym monitorze, wyglądają lepiej zarówno 6 jak i 9, natomiast 9 dalej za bardzo "hadeerowo". Natomiast teraz na suficie w 10 to już jest totalna "korollowa" masakra niebiesko magentowa.
jak dla mnie 4-ka bardzo fajny moment, 13-ka za dynamike i kolorki, ogolnie ok, choc tez musze przyznac, ze niektore zdjecia nie podchodza mi ze wzgledu na obrobke, ale to kwestia gustu...
..Nikon...
podoba mi się bardzo, jedynie na 7 kawaler wygląda jak by dostał pod okopiękny kościół
Skontaktuj się z nami