Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Domyślnie

na 9 młody wygląda jak zombie...
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

duzo lepsze niz twoj poprzedni repo.
    7,9- twarz do poprawki. zastanawiam sie czy tego nie widzisz, czy tak specjalnie.
    no nie wiem na pewno to jest na minus.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    duzo lepsze niz twoj poprzedni repo.
    7,9- twarz do poprawki. zastanawiam sie czy tego nie widzisz, czy tak specjalnie.
    no nie wiem na pewno to jest na minus.
    raczej, że specjalnie, teraz taka moda na lekki turpizm

Domyślnie

kadrowo bardzo fajne, na 10 ten sufit to mi się nie podoba, chociaż generalnie wykorzystanie tych "niebieskich" akcentów oświetlenia na 10, 11 i 15 bardzo mi się widzi. I mam cokolwiek mieszane uczucia do 6 i 9 za ich hmmm...jakby to napisać "hadeerowatość" nadmierną, aczkolwiek muszę jeszcze obejrzeć w domu na porządnym monitorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    [....] aczkolwiek muszę jeszcze obejrzeć w domu na porządnym monitorze
    z pewnością będą wyglądać dużo lepiej

Domyślnie

co mi się podoba :5 za całokształt, 7 za moment, 10 za ten kadr, co mi się nie podoba i to nie pierwszy raz to te twarze za 9 bym cie osobiście zamordował (jak bym był panem młodym) przypuszczam że na powiększeniu to jest masakra na twarzy, na 3 mogłeś troche unieść obiektyw, dół niepotrzebny a kościół cały by się przydał, reszta jak zwykle kolorowo/hdr`owo
    sporo gratów

Domyślnie

no i obejrzałem na porządnym monitorze, wyglądają lepiej zarówno 6 jak i 9, natomiast 9 dalej za bardzo "hadeerowo". Natomiast teraz na suficie w 10 to już jest totalna "korollowa" masakra niebiesko magentowa.

Domyślnie

jak dla mnie 4-ka bardzo fajny moment, 13-ka za dynamike i kolorki, ogolnie ok, choc tez musze przyznac, ze niektore zdjecia nie podchodza mi ze wzgledu na obrobke, ale to kwestia gustu...
    ..Nikon...

Domyślnie

podoba mi się bardzo, jedynie na 7 kawaler wygląda jak by dostał pod oko piękny kościół

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów