Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Lowepro Rezo 170

Witam,
    ma ktos tytulowa torbe? Co i ile mozna w niej zmiescic, bo niestety sklep w poblizu jej nie ma a zastanawiam sie czy zamowic.
    Pozdrawiam

Domyślnie

http://www.cambags.com/camera_bag_mainpage.htm odszukaj na tej stronie interesującą cię torbę, na przykładowych zdjęciach wpakowany jest do niej Nikon D50

Domyślnie

Moze sie wypowiem na swoim przykladzie - mam Rezo 160 i jest juz troche za mala a mam D70s i 2 obiektywu - dodatkowy aku, pilota i w sumie od dzis tylko 2 filtry 72mm, chodzi oto, ze chcialbym wkladac go niej aparat z podlaczona stopka od statywu, ale miesci sie na styk i "rozpycha" torbe troche.... mysle ze 170 do D50 bedzie idealna... Jak tak dalej pojdzie to bede musial sprzedac swoja i kupic wieksza

Domyślnie

mam tę torbę i jest bardzo fajna. hm... co można w niej zmieścić. Więc tak spokojnie możesz zmieścić body zapiętą Sigmą 70-300 i dodatkowo dwa obiektywy, jak małe to nawet więcej. Oczywiście prócz tego karty, jest przeznaczone specjalne miejsce na 4 karty. baterie, kabelki itp. też się zmieści. w środku jest ładnie i miękko, jest dodatkowo szmatka która zakrywasz body by nie porysować tylnej ścianki z wyświetlaczem. jeśli będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Domyślnie

Ja bym tam chcial wpakowac F90 lub F80+MB16 z zapieta tokina 28-70, jakies drobne akcesoria, flash i male obiektywy(24mm, 50mm) i nie wiem czy to nie jest za mala torba...ale rezo180 jest juz sporo drozsza.
    Głównie mnie zastanawia jak ta f80ka bedzie w tym "siedziec" ?
    Pozdrawiam

Domyślnie

obawiam się że może być troszke za ciasno... jeśli chcesz to postaram się zrobić kilka fotek torby może coś Ci się wyjaśni innego pomysłu nie mam... Pozdrawiam
    DeSiedemSto

Uzależniony od dźwięku migawki

Domyślnie

Dzieki wielkie za odpowiedzi, ale chyba sie bede musial zdecydowac na rezo 180

Oszczędny w słowach Awatar Keyser Soze
    Miasto
    Oborniki Wlkp./Albion - Morecambe

Domyślnie

...zajrzyj do Fotodury na Ratajczaka - zdaje sie, ze w czwartek mieli dostawe towaru [przynajmniej przy mnie sporo tego na polkach ustawiali], wez swoj sprzet i poprzymierzaj w sklepie - cenowo najkorzystniej chyba nie wypadaja wiec polecam baner na gorze strony ...
    pozdrawiam, pshemo

Minolta XD7 / D70

"How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?"

Domyślnie

Dzieki, tak zrobie

Uprawnienia umieszczania postów