Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Paulina

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie kolor, ale ten z pierwszej serii. Najbardziej przypadł mi do gustu nr 7.
    Jestem zwolennikiem mocnych kontrastów i ja bym nad tym popracował, twarz zyska na szczegółach a rudy będzie bardziej rudy
    Pozdrawiam Mirek.
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Jak dla mnie, 1, 4, 7 wymiatają.

Domyślnie

momentami chyba mydelko albo mi okulary ostrosc gubia dziewcze sympatyczne

Domyślnie

To chyba okulary ;p;p

Domyślnie

3 najlepsze
    NIKON

Domyślnie

No nie wiem niby nie jest źle, ale czy tylko ja widzę czy mi się wydaję, że na 3,4,5,8 twarz wygląda dość nienaturalnie, np. rysy nosa. Nie wiem czy to wina obróbki czy światła, ale trochę mi to nie pasuje. Poza tym zdjęcia całkiem ok

Domyślnie

Nos był zmniejszany w PS,to chyba dlatego

Domyślnie

A coś nie tak z tym nosem, że musiałeś go zmniejszać? Przez to dziewczyna wyszła nieco sztucznie.

Domyślnie

No dla jaj tego raczej nie zrobiłem...a skoro go już zmniejszałem to musiałbyć za duży,prawda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M&K Zobacz posta
    No dla jaj tego raczej nie zrobiłem...a skoro go już zmniejszałem to musiałbyć za duży,prawda?
    No i niestety tego nie rozumiem. Dla mnie portret to pokazanie czy raczej uwiecznienie, odwzorowanie danej osoby, a nie zrobienie z niej kogoś innego. No chyba, że idziemy śladem magazynów kolorowych, które z każdego potrafią zrobić gwiazdę na okładkę.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów