Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Hmmm.. widać że bardzo nierówne jakościowo te szpulki są.
    Nie miałem takich przebojów, może jeszcze wszystko przede mną, wszak jeszcze jedną rolkę tego mam
    Pod względem obrazu mnie pasuje ale tylko w wyrównanym świetle bez rażących bieli. Ale fakt, jeśli taka loteria jest to chyba do ważnych motywów na których zależy nie warto ryzykować.

Domyślnie

bez przesady z tym lekko cieknącym swiatłem w łazience, po pierwsze za słabe to, a po drugie za daleko od filmu - przeciek w puszce to zupełnie co innego bo źródło swiatła jest zaraz przy filmie, wiec jest mocniejsze i nie rozproszone, a dodatkowo działa ciągle na to samo miejsce przez pewien czas.

ja ładuje filmy do koreksu w łazience i pod koniec widze juz jasniejsze miejsca na dole drzwi gdzie nie dokladnie przylaga mój patent zagłówkowy, sa to nawet dość duze miejsca czasem i niejeden by się za głowę złapał, jednak na film to nie ma żadnego wpływu, bo nie trzymam go przy tych swiecących miejscach tylko 1.5 metra dalej i to jeszcze za winklem pralki. bajki o drobnych przeciekach w źle zaciemnionej łazience włożył bym miedzy bajki.
    Völkchlor

Zbanowany
    Miasto
    Księżyc

Domyślnie

Kupowałem pewnie od tego samego gościa. Na jednej rolce miałem paski, ale delikatniejsze, na dwóch pierwszych klatkach.

Domyślnie

Na pewno jest to zaswietlenie z nawijarki. Mam tak samo jak mi sie nie chce w ciemnej lazience siedziec.
    A do polypana polecam d76 w 1+3 choc rodinal 1+50 tez daje rade. Skany wychodza ladnie ale odbitki jeszcze lepiej i dlatego to moj numer jeden film do zdjec w sloncu

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Domyślnie

Również kupiłem 5 rolek tego filmu z allegro. Wywołałem już dwie i mogę tylko powiedzieć, że zgadzam się z autorem wątku iż było tylko 32 klatki i 31. Co do zaświetleń to miałem je na jednej rolce przy dwóch pierwszych klatkach. Wołałem w Neofinie blue tetenala (bo taki posiadałem i wyszło super, ogólnie jak za tę cenę fajny materiał.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów