Close

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 155

Wątek: Pamietacie to?

Domyślnie

Mam kumpla, który przeżył w dzieciństwie swojego rodzaju traumę. Nie mógł oglądać bajek, bo zanim się telewizor się zagrzał, to już przestawał działać i była tragedia. Obiecał sobie, że kiedyś, jak bedzie dorosły to kupi sobie wielki kolorowy telewizor. I faktycznie ma teraz ponad czterdzieści lat i w każdym pokoju oraz w kuchni wisi 50 calowa plazma. Tylko czasu nie ma teraz na oglądanie...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Pamiętam, pamiętam, fajny wątek, wiele wspomnień, tylko wszystko jakoś w BW pamiętam
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Tia, wielominutowe odpalanie lampowego tv, wszystko przez lata w B&W, często tylko w języku niemieckim (RTL7 ) Z drugiej strony to był świetny sposób na poznawanie obcych języków, zaraz po Muzzym i Ulicy Sezamkowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Tia, wielominutowe odpalanie lampowego tv
    dokładnie, trzeba było odpowiednio wcześniej wrócić z podwórka, bo pakieciku reklam to nie było wtedy o nie
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-08-2011 o 02:11 Powód: pis. ("w tedy")
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Z dwojga złego wolałbym patrzeć na ciemny rozgrzewający się kineskop, niż w te durnoty teraz. Jak ja się cieszę, że nie mam telewizji...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Jak ja się cieszę, że nie mam telewizji...
    Podpisano! Ulga dla umysłu Człowiek żyje szczęśliwiej... Pomijając niedzielne Gumisie!

Domyślnie

hehe, miło powspominać
    Ten serial również lubiłem:

a jak juz jestem przy produkcji czechosłowackiej (wtedy jeszcze był taki kraj - swoją drogą - pamiętacie go?), nie może zabraknąć Arabelli No i Rumburak

hehe - żena za pultem

No i Szpital z doktorem Sową i Strosmajer
    N

Domyślnie

mozna wspomniec 4 pancernych, Stawke wieksza niz zycie, ale ten serial pokochalem od pierwszego odcinka i co jakis czas wracam do niego
    oczywiscie Alternatywy 4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    mozna wspomniec 4 pancernych, Stawke wieksza niz zycie, ale ten serial pokochalem od pierwszego odcinka i co jakis czas wracam do niego
    oczywiscie Alternatywy 4
    Oooo tak! Super jest!

Domyślnie

Ja z kolei mogę oglądać ile wlezie "Janosika". Byle bez ostatniego odcinka.
    N

Strona 8 z 16 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów