Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Na redzie...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Na redzie...

....w nocnym fjordzie, gdzieś koło Narviku

zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo trudno byłoby lepiej wykorzystać zastane warunki świetlno-pogodowe. Jeszcze ta chmurka omiatająca jeden ze szczytów
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Janusz, najlepsze jak do tej pory....bajka!

to
    Gość

Domyślnie

Super kadr!

Zaproponowałbym tylko nieco więcej kontrastu dla zwiększenia realności, ale wiesz... moje propozycje możesz olać. Nie będę ojca uczył dzieci robić No i monitor mam też beznadziejny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Super kadr!

Zaproponowałbym tylko nieco więcej kontrastu dla zwiększenia realności, ale wiesz... moje propozycje możesz olać. Nie będę ojca uczył dzieci robić No i monitor mam też beznadziejny
    Tomku - godz 23 50 miękkie światło, zdjęcie z tele bez statywu, bo nie było gzie rozstawić, z duzym ISO bo dodatkowo na szkle był polar, stałem na pochyłej skarpie fiordu i z łapy pstrykałem to palące się niebo

Talking

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Tomku - godz 23 50 miękkie światło, zdjęcie z tele bez statywu, bo nie było gdzie rozstawić, z duzym ISO bo dodatkowo na szkle był polar, stałem na pochyłej skarpie fiordu i z łapy pstrykałem to palące się niebo
    Jak ja stałem przy samej skarpie fiordu - nie na pochyłej skarpie, to serce miałem w gardle a żona na mnie krzyczała. Podziwiam Cię.

Zdjęcie świetne!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Tomku - godz 23 50 miękkie światło, zdjęcie z tele bez statywu, bo nie było gzie rozstawić, z duzym ISO bo dodatkowo na szkle był polar, stałem na pochyłej skarpie fiordu i z łapy pstrykałem to palące się niebo
    No i właśnie może dlatego wydawało mi się zbyt "wyciągnięte z cienia". Ja tego na żywo nie widziałem Na pierwszy rzut oka wygląda na zbyt jasne np na burcie statku i na pierwszym pasie tła zaraz za nim.... Ale znowu woda wygląda dobrze...

Jeśli tak to wyglądało to jest bardzo dobrze Nigdy w takich warunkach nie fociłem, więc niesłusznie mogłem ocenić brak kontrastu.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Janusz, najlepsze jak do tej pory....bajka!
    Popieram w całej rozciagłości
    Piekna fotografia.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Piękne.
    I wypada dodać - MISTRZU...
    NIKON

Domyślnie

Ostatnio edytowane przez harb ; 04-08-2011 o 18:56

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni