Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ślubne [art}

Domyślnie Ślubne [art}

Kilka zdjęć ślubnych.
    Zapraszam do oglądania i komentowania.

::1::

::2::

::3::

::4::

::5::

::6::

::7::

::8::

::9::

::10::

::11::

::12::

::13::

::14::

::15::

::16::

::17::

::18::

::19::

::20::

::21::

::22::

::23::

::24::
    D700, D300, S20/1.8, N35/1.8, N50/1.8, N85/1.8, SB-600, SB-800.

Domyślnie

Fajne repo Ciut za kontrastowe ale to może kwestia gustu.

A co do kościoła to istna masakra, tzn chodzi mi o tamtejsze światło nie foty tam to trzeba się namęczyć zęby nie poledz ze światłem. Ale dobrze że szeroko jest i można stałkami cisnąć

Domyślnie

z pominięciem pierwszego (nic nie przedstawia - gdyby patrzył na Pannę młodą to by było lepiej) jest fajnie.
    Nikon

Domyślnie

Fajne kolorki na 6 i 8 Trochę podrasowane w PS, czy rzeczywiście ten kościół jest tak pomalowany?
    16... wiele bym dał za taką klimatyczną uliczkę w moim mieście...
    Generalnie bardzo fajnie

Domyślnie

Pierwsze wrażenie miałem takie, jakby zdjęcia byly robione analogiem ;> Po podpisie wnioskuję, że to jednak nie analog, ale i tak obróbka dziwna (nie mówię, że zła)
    Jak dla mnie normalne, klasyczne zdjęcia, nic szałowego. Zapewne znajdą się amatorzy na fotografie tego typu ale wolę inne style.

pozdro

Domyślnie

fajny, porządnie zrobiony reportaż , 1 mnie jedynie nie urzekła w żaden sposób

Domyślnie

Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze.

Sapphiron – lubię takie kontrastowe zdjęcia. Jest to jednak niebezpieczne bo czasem zapędzam się i wychodzi za ostro. Sam kościół bardzo fajny ze względu na kolory, ale dużo ostrego światła wpada do środka fotografując młodych siedzących tyłem do wejścia. Trzeba uważać i pilnować światłomierz.

photez – jestem „dzieckiem” cyfry i tak te zdjęcia były robione Co masz na myśli pisząc, że obróbka jest dziwna i zdjęcia wyglądają jak z analoga?

prz3mo – Ja też wiele bym dał za takie uliczki w Kielcach. W Lublinie starówka jest fajna, można znaleźć wiele ciekawych miejscówek.
    Kościół generalnie miał bardzo ładne wnętrze i kolory, które troszeczkę podkręciłem w PS.
    Zdjęcie z cyklu "przed i po" pokazuje, że ingerencja nie była duża.
    D700, D300, S20/1.8, N35/1.8, N50/1.8, N85/1.8, SB-600, SB-800.

Uprawnienia umieszczania postów