Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Niebyt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Zawsze czuje ulge gdy wychodze poza kanony.
    Tutaj raczej stworzyles nowy kanon, swoja droga tylko pogratulowac jesli efekt zamierzony i w pelni czujesz sie spelniony.

Domyślnie

Trafiłeś chyba z tym zdjęciem w nieodpowiednie miejsce... a dlatego, ze to forum jest przesiąknięte technicznymi detalami i trzeba się trzymać określonych zasad aby "zaistnieć"... a ty tutaj po prostu bruździsz Sam powoli zaczynam zabawę z filmami (wiem, wiem, zarzekałem się, ze jestem cyfrowy od A do Z ale ludzie się zmieniają), Ogolnie do zdjecia jestem na TAK chociaz jedno male ALE... Przyciemnil bym nieco niebo.... na druku możne wyjść biała plama... ot i tyle...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Trafiłeś chyba z tym zdjęciem w nieodpowiednie miejsce... a dlatego, ze to forum jest przesiąknięte technicznymi detalami i trzeba się trzymać określonych zasad aby "zaistnieć"... a ty tutaj po prostu bruździsz Sam powoli zaczynam zabawę z filmami (wiem, wiem, zarzekałem się, ze jestem cyfrowy od A do Z ale ludzie się zmieniają), Ogolnie do zdjecia jestem na TAK chociaz jedno male ALE... Przyciemnil bym nieco niebo.... na druku możne wyjść biała plama... ot i tyle...
    Ja doskonale o tym wiem , zaistniec ? mnie to nie dotyczy a co do samego zdjecia to wiele mozna by tutaj zmienic i fotografie wykonalem jakies ok 8 lat temu . Pozdro i dzieki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów